Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Φιλική τεσσάρα ΑΕΚ σε Ηρακλή

Φιλική τεσσάρα ΑΕΚ σε Ηρακλή

Φιλική τεσσάρα ΑΕΚ σε Ηρακλή


Η ΑΕΚ με τέσσερα γκολ μέσα σε 22 λεπτά στο δεύτερο μέρος, επικράτησε 4-0 του Ηρακλή σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Αλμέιδα, Μάνταλος, Πέκχαρτ και Μπακασέτας τα γκολ της Ένωσης.


Εντυπωσιακή ήταν η ΑΕΚ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ηρακλή. Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, η «Ένωση» πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στο ΟΑΚΑ, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.


Κανείς δεν θα περίμενε τέτοια εξέλιξη από την εικόνα του πρώτου μέρους. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έκανε αρκετά λάθη και ο Ηρακλής ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Αγγελόπουλος (3’) και Πασάς (7’) είχαν καλές στιγμές για το 0-1, ενώ στο 18’ ο Ανέστης έδιωξε σε κόρνερ το χτύπημα φάουλ του Λεοζίνιο.


Μετά το μισάωρο η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της και στο 31’ θα μπορούσε να προηγηθεί, όμως ο Μάνταλος αστόχησε από θέση βολής. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Μπακασέτα έφυγε λίγο άουτ και στο 37’ ο Μάνταλος «φλέρταρε» με αυτογκόλ…


Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή. Το 1-0 ήρθε στο 49’ με τον Αλμέιδα, ο οποίος σκόραρε με τρομερή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βάργκας. Στο 60’ ο Μάνταλος διπλασίασε το σκορ με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση και στο 63’ ο Πέκχαρντ «έγραψε» το 3-0 με κοντινή κεφαλιά. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπακασέτας στο 71’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 με πλασέ στην κίνηση.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 87’ για τη Σίτι του Γκουαρδιόλα

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 87’ για τη Σίτι του Γκουαρδιόλα

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 87’ για τη Σίτι του Γκουαρδιόλα


Με αυτογκόλ του ΜακΝερ στο 87’, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Σάντερλαντ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε ντεμπούτο με το δεξί στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αγκουέρο το άλλο γκολ (4’), ισοφάρισε προσωρινά ο Ντεφό (71’).


Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Σίτι έκαμψε την αντίσταση της Σάντερλαντ στο «Έτιχαντ» (2-1) και ο Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους «πολίτες», αφού στο 3’ ο Στέρλινγκ κέρδισε πέναλτι και ο Αγκουέρο το μετουσίωσε σε γκολ, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. ΄


Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού τα συντριπτικά ποσοστά κατοχής για την Σίτι δεν συνδυάζονταν με αξιόλογες ευκαιρίες. Η Σάντερλαντ δεν απειλούνταν ιδιαίτερα και μάλιστα στο 41’ είχε σημαντική στιγμή για το 1-1, με τον Καμπαγιέρο να αποκρούει σωτήρια το κοντινό πλασέ του Ντεφό.


Η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και τελικά το πλήρωσε στο 71’. Ο πρώην «πολίτης» Ρόντγουελ, έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Ντεφό και αυτός ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.


Στο 83’ ο Μόγιες έβγαλε τον σκόρερ για να ρίξει έξτρα αμυντικό (ΜακΝερ) ωστόσο ο Β. Ιρλανδός αποδείχθηκε μοιραίος για τις «μαυρόγατες». Στο 87’ ο πρώην στόπερ της Γιουνάιτεντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην Μάντσεστερ Σίτι.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνημα με ήττα για Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνημα με ήττα για Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνημα με ήττα για Λέστερ


Με το… αριστερό ξεκίνησε τη νέα σεζόν η Λέστερ. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ηττήθηκε με 2-1 από την Χαλ των πολλών προβλημάτων και έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ που γνωρίζει ήττα σε πρεμιέρα.


Απότομη προσγείωση για την πρωταθλήτρια Λέστερ! Οι «αλεπούδες» ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Χαλ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της νέας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.


Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, ωστόσο αυτό δεν πτόησε την ομάδα του υπηρεσιακού Μάικ Φίλαν να πάρει τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές.


Η Λέστερ είχε ευκαιρίες με Βάρντι και Μαχρέζ για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Ντιομαντέ πήρε το… ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Σμάιχελ και με εντυπωσιακό γυριστό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δανού πορτιέρο.


Οι πρωταθλητές απάντησαν άμεσα στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’), με τον Μαχρέζ να μετουσιώνει σε γκολ το αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Γκρέι μετά από μαρκάρισμα του Χάντλστοουν.


Η Χαλ δεν πτοήθηκε και στο 57’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Σνότγκρας από το ύψος της περιοχής. Παρά τις προσπάθειες της Λέστερ, το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «αλεπούδες» έγιναν η πρώτη πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ που γνωρίζει ήττα σε πρεμιέρα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more