Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 87’ για τη Σίτι του Γκουαρδιόλα

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 87’ για τη Σίτι του Γκουαρδιόλα

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 87’ για τη Σίτι του Γκουαρδιόλα


Με αυτογκόλ του ΜακΝερ στο 87’, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Σάντερλαντ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε ντεμπούτο με το δεξί στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αγκουέρο το άλλο γκολ (4’), ισοφάρισε προσωρινά ο Ντεφό (71’).


Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Σίτι έκαμψε την αντίσταση της Σάντερλαντ στο «Έτιχαντ» (2-1) και ο Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους «πολίτες», αφού στο 3’ ο Στέρλινγκ κέρδισε πέναλτι και ο Αγκουέρο το μετουσίωσε σε γκολ, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. ΄


Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού τα συντριπτικά ποσοστά κατοχής για την Σίτι δεν συνδυάζονταν με αξιόλογες ευκαιρίες. Η Σάντερλαντ δεν απειλούνταν ιδιαίτερα και μάλιστα στο 41’ είχε σημαντική στιγμή για το 1-1, με τον Καμπαγιέρο να αποκρούει σωτήρια το κοντινό πλασέ του Ντεφό.


Η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και τελικά το πλήρωσε στο 71’. Ο πρώην «πολίτης» Ρόντγουελ, έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Ντεφό και αυτός ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.


Στο 83’ ο Μόγιες έβγαλε τον σκόρερ για να ρίξει έξτρα αμυντικό (ΜακΝερ) ωστόσο ο Β. Ιρλανδός αποδείχθηκε μοιραίος για τις «μαυρόγατες». Στο 87’ ο πρώην στόπερ της Γιουνάιτεντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην Μάντσεστερ Σίτι.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου