Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Πανηγυρισμοί, Μανόλο και... Κλωναρίδης!


Τι έχει περισσότερο ενδιαφέρον για κάποιον που ασχολείται στην καθημερινότητά του με τον αθλητισμό, από το να δει πρωί – πρωί τα αθλητικά πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων; Πραγματικά είναι η καλύτερη κίνηση… Απόλαυση!


Με αυτόν τον τρόπο πιάνει κάποιος τον παλμό της επικαιρότητας, βλέπει τις αρθρογραφίες που υπάρχουν, αντιλαμβάνεται καταστάσεις…


Για αυτό και ο SportDog σας παρουσιάζει τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας, με ένα κλικ εδώ!

Read more

Μάρτινς: «Χρειάζεται σοβαρότητα με Άρη και Οσμάνλισπορ»



Μάρτινς: «Χρειάζεται σοβαρότητα με Άρη και Οσμάνλισπορ»

Read more

Με Μπαρτολίνι και Γουίλι στο ντέρμπι ο Απόλλων Σμύρνης



Με Μπαρτολίνι και Γουίλι στο ντέρμπι ο Απόλλων Σμύρνης

Read more

H βαθμολογία της Handball Premier


Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στην βαθμολογία της Handball Premier μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Αερωπό Έδεσσας και παρέμεινε δεύτερος. Στο ντέρμπι της ημέρας, η ΑΕΚ δεν έκανε το δώρο στο Δικέφαλο και ηττήθηκε στην έδρα του ΙΕΚ Ξυνή Ν.Ι. Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: Σεριφάτο Αιγίου- Φοίβος Συκεών 25-24 ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας 31-19 Πανελλήνιος ΓΣ- ΑΕΣΧ Πυλαίας 32-26 Διομήδης Άργους- Άρης Νίκαιας 26-19 Φίλιππος Βέροιας- ΑΣΕ Δούκα 26-26 ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.- ΑΕΚ 26-23 Η βαθμολογία: Ομάδα Βαθμοί Γκολ 1. ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. 24 358-291 2. ΠΑΟΚ 21 369-298 3. Διομήδης Άργους 20 324-279 4. ΑΣΕ Δούκα 18 304-285 ———————————————————— 5. ΑΕΚ 17 351-325 6. Πανελλήνιος 16 295-284 7. Φίλιππος Βέροιας 13 321-309 8. Σεριφάτο Αιγίου 9 336-366 9. Φοίβος Συκεών 6 275-309 10. Αερωπός Έδεσσας 6 322-345 ————————————————————– 11. ΑΕΣΧ Πυλαίας 6 305-394 12. Αρης Νίκαιας 0 295-360 The post H βαθμολογία της Handball Premier appeared first on OLAPAOK.GR.

Read more

Τί γίνεται με Μπαρτζώκα; Τα τελευταία νέα για το μέλλον του!


Η φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα είναι απογοητευτική και φυσικά μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.


Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτός που την «πληρώνει» και εισπράττει την γκρίνια των οπαδών είναι πάντα ο προπονητής, κάτι που συνέβη και με τον Έλληνα τεχνικό, καθώς ο κόσμος της Μπάρτσα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του κουνώντας συμβολικά άσπρα μαντήλια (σ.σ. υποδηλώνουν αγανάκτηση στην Ισπανία)!


Πάντως, η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως εκτιμά με διαφορετικό τρόπο την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας σκοπεύουν να στηρίξουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν!


Για την ακρίβεια, πρέπει τα πράγματα να γίνουν πολύ χειρότερα για να τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Έλληνα προπονητή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε, η Μπαρτσελόνα δεν συνηθίζει να αλλάζει εύκολα προπονητές, ενώ παράλληλα αναγνωρίζουν πως ο Μπαρτζώκας έχει πολύ δύσκολο έργο εξαιτίας της ατυχίας που τον διέπει, αφού οι τραυματισμοί βασικών παικτών είναι σχεδόν… καθημερινό φαινόμενο στη φετινή Μπαρτσελόνα!

Read more

«Κλείνει» Καβουσάκη ο Παναιτωλικός



«Κλείνει» Καβουσάκη ο Παναιτωλικός

Read more

Κούπα για Θρύλο διέλυσε 3-0 τον ΠΑΟΚ


Σε ένα κατάμεστο από τους φιλάθλους του «Μελίνα Μερκούρη» ο Ολυμπιακός διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στον τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου. Οι ερυθρόλευκοι του Σλόμπονταν Μπόσκαν δεν άφησαν περιθώρια στον δικέφαλο να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους στο Ρέντη και αποδίδοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση έφεραν στον Πειραιά την πρώτη κούπα για φέτος. Tα σετ: 25-23, 25-16, 25-21 Περισσότερα σε λίγο… The post Κούπα για Θρύλο διέλυσε 3-0 τον ΠΑΟΚ appeared first on REDPLANET.GR.

Read more

Πρώτο βήμα 10-8 τη Βουλιαγμένη


Την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος σημείωσε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 10-8 της Βουλιαγμένης στο «Π.Καπαγέρωφ». Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος, ο Θρύλος ήταν ο μεγάλος νικητής και πανηγύρισε μια ακόμα νίκη σε βάρος των αντιπάλων του.Στην πρώτη περίοδο σημειώθηκαν 7 τέρματα με το επιμέρους 4-3 υπέρ του Ολυμπιακού και τις «ερυθρόλευκες» να έχουν τον έλεγχο. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τα γκολ από τις Γιάσμιν Σμιτ, Ελευθερία Πλευρίτου και Αλεξάνδρα Ασημάκη η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έφτασε στο 7-4. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκες» χαλάρωσαν προσωρινά, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Ν.Ο.Β. και με ένα επιμέρους 3-0 στο 4ο οκτάλεπτο ισοφάρισε σε 8-8. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και ήρθε από την Ρομπέρτα Μπιανκόνι, η οποία σημείωσε το 9-8, πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Ακολούθησε ένα πολύ ωραίο γκολ της Αλεξάνδρας Ασημάκη, με το οποίο ο Θρύλος «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη αφού στα επόμενα λεπτά δεν άλαξε κάτι ουσιαστικό και παρέμεινε το 10-8. Το δεύτερο ματς με την Βουλιαγμένη θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (04/02) στο Κoλυμβητήριο του Λαιμού και αν χρειαστεί 3ο ματς θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου στο «Π. Καπαγέρωφ». Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-1, 1-1, 2-3 1ο οκτάλεπτο: 0-1 Διαμαντοπούλου (περιφέρεια, 7:00), 1-1 Ελ. Πλευρίτου (6:18), 2-1 Μπιανκόνι (κόντρα, 3:55), 2-2 Πάτρα (π/π., 3:23), 3-2 Ελευθεριάδου (περιφέρεια, 2:59), 4-2 Αβραμίδου (π/π., 1:45), 4-3 Ξενάκη (φουντ., 1:17) 2ο οκτάλεπτο: 5-3 Σμιτ (περιφέρεια, 7:21), 5-4 Ξενάκη (φουντ., 6:08), 6-4 Ε. Πλευρίτου (περιφέρεια, 5:11), 7-4 Ασημάκη (φουντ. 0:07) 3ο οκτάλεπτο: 7-5 Τσουκαλά (περιφέρεια, 4:44), 8-5 Eλευθεριάδου (π/π., 1:24) 4ο οκτάλεπτο: 8-6 Κούλχας (περιφέρεια, 7:20), 8-7 Χυδηριώτη (περιφέρεια, 6:25), 8-8 Κούλχας (περιφέρεια, 5:40), 9-8 Μπιανκόνι (περιφέρεια, 5:18), 10-8 Ασημάκη (π/π., 2:12) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Ελευθεριάδου 2, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 2, Λογοθέτη, Σταματοπούλου, Πέττα, Νίνου, Σμιτ 1 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη 1, Ο΄Ντόνελ, Πρωτόπαπα, Ξενάκη 2, Μαυρωτά, Πάτρα 1, Κούλχας 2, Διαμαντοπούλου 1, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη, Κοκκινάκη, Αντωνιάδη The post Πρώτο βήμα 10-8 τη Βουλιαγμένη appeared first on REDPLANET.GR.

Read more

Ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ με το…σταγονόμετρο



Ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ με το…σταγονόμετρο

Read more

Ταξίδι στον χρόνο



Ταξίδι στον χρόνο

Read more

Νίκη στα Πηγάδια, μεταγραφές αλλά και μπάσκετ…


Η Ένωση με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να δεχτεί τέρμα. Το ίδιο καλείται να κάνει και απόψε στα Πηγάδια κόντρα στην καλή ομάδα της Ξάνθης, ( δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα) για ν’ ανέβει κι άλλο η αυτοπεποίθηση των παιχτών αλλά και για να συνεχιστεί χωρίς καμία γκρίνια η δουλειά του Μανόλο. Όπως ακούγεται,δεν θα υπάρχει έκπληξη στην ενδεκάδα, με μόνη αμφιβολία αν θα δούμε τον Λάζαρο ή τον Βάργκας στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Ο Μπάρκας αναμένεται κάτω απ’ τα δοκάρια, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος και Ντίντακ στην άμυνα, Σιμόες, Γιόχανσον στον άξονα Μάνταλος πίσω απ’ τον επιθετικό, αριστερά ο Πατίτο και στην κορυφή της επίθεσης ο τίμιος Πέκχαρτ, σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Μανόλο σε αυτή την μια εβδομάδα δεν έχει κάνει θαύματα, ωστόσο όπως λένε και οι ίδιοι οι παίχτες έχει ανεβάσει κατά πολύ την ψυχολογία τους. Χρόνο θέλει η δουλειά όμως κι επιμονή. Το σημερινό παιχνίδι, είναι από τα πιο δύσκολα που έχει να δώσει η ΑΕΚ, αλλά μπορεί να το κερδίσει αν είναι απόλυτα προσεκτική. Μη ξεχνάμε, ότι πάλι (και πάντα), θα έχει τον κόσμο της δίπλα. Η Ξάνθη είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, ωστόσο η ΑΕΚ έχει τους παίχτες και την ποιότητα να πάρει το διπλό, κάτι τ’ οποίο αγνοείται τελευταία… Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες τον Σέρχιο Αραούχο. Πρόκειται για έναν γκολτζή, έναν επιθετικό με ντρίμπλα, έναν παίχτη που ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του στη γραμμή κρούσης. Είδαμε μετά από καιρό, να δαπανούνται κι αρκετά χρήματα για έναν παίχτη, κάτι το οποίο είναι η αλήθεια δεν έχουμε συνηθίσει. Ο Αραούχο, ανεβάζει πολύ την ποιότητα της ομάδας κι όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ελπίζουν να της βγεί αυτός ο παιχταράς. Σχετικά με άλλες κινήσεις, η Ένωση σταμάτησε τις συζητήσεις με τον Μπαρμπόσα, καθώς απ’ τη μία ίσως να μπορέσει να τον αποκτήσει ώς ελεύθερο κί απ’ την άλλη στην ΑΕΚ νοιάζονται περισσότερο για την απόκτηση ενός αριστερού πλάγιου μπάκ. Η περίπτωση του Βινίσιους της Λάτσιο είναι μία από αυτές που ελκύουν την ΑΕΚ και δεν φαίνεται να είναι δύσκολο εγχείρημα το να αποκτηθεί, ωστόσο ο παίχτης δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και ίσως αποκτηθεί (για) το καλοκαίρι. Περιμένουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ χρειάζεται έναν αριστερό μπάκ. Τέλος, επειδή δεν προλάβαμε να τα πούμε, χθες πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για το Champions League του μπάσκετ. Η Βασίλισσα στην φάση των »24»  θ’ αντιμετωπίσει την Λιθουανική Γιουβέντους!, ένα εμπόδιο που μοιάζει αρκετά βατό. Αν η ΑΕΚ τα καταφέρει, στους »16» θα κοντραριστεί κόντρα στην Μονακό. Αγώνας δύσκολος με πολλές παγίδες, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε αυτά. Τέλος, στις 17:00 η ΑΕΚ παίζει έναν δύσκολο αγώνα στο Λαύριο και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, ελεώ απουσιών αλλά και της αρκετά καλής ομάδας ( για τα δεδομένα) του Λαυρίου. Να έχετε όλοι ένα όμορφο Σάββατο παρέα με την «αρρώστια» μας και γιατί όχι, μόνο νίκες… ΕΝΩΣΙΣ!!! Γιάννης Κάρμας, aek-live.gr .’s .

Read more

Ανακοίνωσε Αντονιάν, Χατζί και Τζιώρα η Βέροια



Ανακοίνωσε Αντονιάν, Χατζί και Τζιώρα η Βέροια

Read more

Με τον κόσμο στο πλευρό της!


Για άλλη μία φορά το κιτρινόμαυρο στοιχείο στο γήπεδο των Πηγαδίων αναμένεται να είναι έντονο.  Ξεσηκωμός επικρατεί στην Ξάνθη αλλά και στις γύρω πόλεις της Θράκης και της Μακεδονίας για τον αγώνα της Ένωσης με τους Ακρίτες. Το πέταλο για τους οπαδούς της ΑΕΚ θα είναι ανοιχτό και έτσι οι κιτρινόμαυροι θα έχουν και πάλι την στήριξη του κοινού τους, σε ένα ματς μάλιστα που την χρειάζονται ιδιαίτερα. .’s .

Read more