Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Τί γίνεται με Μπαρτζώκα; Τα τελευταία νέα για το μέλλον του!


Η φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα είναι απογοητευτική και φυσικά μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.


Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτός που την «πληρώνει» και εισπράττει την γκρίνια των οπαδών είναι πάντα ο προπονητής, κάτι που συνέβη και με τον Έλληνα τεχνικό, καθώς ο κόσμος της Μπάρτσα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του κουνώντας συμβολικά άσπρα μαντήλια (σ.σ. υποδηλώνουν αγανάκτηση στην Ισπανία)!


Πάντως, η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως εκτιμά με διαφορετικό τρόπο την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας σκοπεύουν να στηρίξουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν!


Για την ακρίβεια, πρέπει τα πράγματα να γίνουν πολύ χειρότερα για να τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Έλληνα προπονητή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε, η Μπαρτσελόνα δεν συνηθίζει να αλλάζει εύκολα προπονητές, ενώ παράλληλα αναγνωρίζουν πως ο Μπαρτζώκας έχει πολύ δύσκολο έργο εξαιτίας της ατυχίας που τον διέπει, αφού οι τραυματισμοί βασικών παικτών είναι σχεδόν… καθημερινό φαινόμενο στη φετινή Μπαρτσελόνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου