Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Σέριε Α: Τριάρες για Γιουβέντους και Νάπολι

Σέριε Α: Τριάρες για Γιουβέντους και Νάπολι

Σέριε Α: Τριάρες για Γιουβέντους και Νάπολι


Με πρωταγωνιστή τον Ιγκουαΐν (2 γκολ) η Γιουβέντους κέρδισε με 3-1 την Σασουόλο και έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα. Τριάρα και για την Νάπολι, η οποία πέρασε με 3-0 από το Παλέρμο και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή.


Σε περίπατο μετέτρεψε η Γιουβέντους το εντός έδρας παιχνίδι με την Σασουόλο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές πήραν εύκολη νίκη με 3-1 στο Τορίνο, κάνοντας έτσι το «3 στα 3» στη σεζόν.


Η «Γηραιά Κυρία» χρειάστηκε κάτι λιγότερο από ένα 30λεπτο για να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Μόλις στο 4’ ο Ιγκουαΐν «έγραψε» το 1-0 μετά από ασίστ του Ντιμπάλα, ενώ στο 10’ ο «Πιπίτα» ξεσήκωσε τον κόσμο στο «Juventus Stadium», πετυχαίνοντας γκολ-ζωγραφιά με τρομερό γυριστό.


Το 3-0 ήρθε στο 27’ από τον Πιάνιτς. Ο Βόσνιος έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δοκάρι, ωστόσο στην επαναφορά βρήκε δίχτυα, «γράφοντας» το 3-0. Έξι λεπτά μετά, η Σασσουόλο κατάφερε να μειώσει με τον Αντέι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων μετά από κόρνερ του Πολιτάνο. Στην επανάληψη, η Γιουβέντους είχε καλές στιγμές για ένα τέταρτο γκολ, με το 3-1 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε.


Στο άλλο παιχνίδι, η Νάπολι πέρασε με 3-0 από την έδρα της Παλέρμο και έφτασε τους 7 βαθμούς, παραμένοντας στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.


Πρωταγωνιστής για τους «παρτεοπέι» ήταν ο Καγιεχόν, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (51’, 65’) «καθαρίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Χάμσικ στο 47’, με τον Σλοβάκο να φτάνει τα 82 τέρματα στην Σέριε Α, προσπερνώντας έτσι την επίδοση του Ντιέγκο Μαραντόνα (81) με τη φανέλα της Νάπολι.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Η Σέλτικ έριξε πεντάρα στην Ρέιντζερς (video)

Η Σέλτικ έριξε πεντάρα στην Ρέιντζερς (video)

Η Σέλτικ έριξε πεντάρα στην Ρέιντζερς (video)


Με τον Ντεμπελέ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Σέλτικ διέλυσε με 5-1 την Ρέιντζερς στο «Σέλτικ Παρκ», στο πρώτο «Old Firm» μετά από 4 χρόνια στην πρώτη κατηγορία.


Με πεντάρα… καλωσόρισε την Ρέιντζερς στην πρώτη κατηγορία η Σέλτικ. Οι «καθολικοί» έκαναν επίδειξη δύναμης, διαλύοντας με 5-1 την αντίπαλο τους στο «Σέλτικ Παρκ».


Ο Μούσα Ντεμπελέ έκανε πάρτι με τρία γκολ (33’, 42’, 83’) και μια ασίστ στο τέρμα του Σινκλέρ (61’). Το άλλο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Άρμστρονγκ (90+2’), ενώ η Ρέιντζερς, που έπαιζε με δέκα από το 75’ λόγω αποβολής του Σεντέρος, μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Γκάρντνερ (44’).


Με τη νίκη, η Σέλτικ έκανε το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς (12 βαθμοί), ενώ η Ρέιντζερς έμεινε στη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς λιγότερους, έχοντας και παιχνίδι περισσότερο.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με τεσσάρα η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με τεσσάρα η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με τεσσάρα η Ατλέτικο


Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, η Ατλέτικο διέλυσε με 4-0 την Θέλτα στο Μπαλαΐδος και έκανε… σεφτέ στις νίκες. Δύο γκολ ο Γκριεζμάν (73’, 81’), Κόκε (53’) και Κορέα (89’) τα άλλα τέρματα.


Μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Αλαβές και Λεγανιές, η Ατλέτικο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη νέα Πριμέρα. Με δύο γκολ του Γκριεζμάν, οι «ροχιμπλάνκος» πέρασαν με 4-0 από την έδρα της Θέλτα και έφτασαν τους 5 βαθμούς. Αντίθετα, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, έχοντας βέβαια αντιμετωπίσει τις δύο μεγάλες της Μαδρίτης.


Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος από τους γηπεδούχους, αφού στο 10’ ο Άσπας αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Όμπλακ, ενώ στο 33’ ο Μπονγκόντα βρέθηκε και αυτός απέναντι στον Σλοβένο πορτιέρο, όμως το σουτ του «έξυσε» το αριστερό δοκάρι.


Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν άρδην και αυτό οφείλονταν στον Γκριεζμάν. Στο 53’ ο Γάλλος επιθετικός βρήκε υπέροχα τον Κόκε για το 1-0, ενώ στο 73’ «κλείδωσε» την υπόθεση νίκη, «γράφοντας» το 2-0 . Στο 81’ ο Γάλλος άσος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κορέα στο 89’, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more