Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα ο ΠΑΟΚ


Με γκολάρα του Κάμπος (27’), ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Ισοφάρισε με Ντόλμπεργκ (57′) ο «Αίαντας», που χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία με δύο ή περισσότερα τέρματα για να πάρει αυτός το εισιτήριο.


Με σκορ πρόκρισης επιστρέφει από το Άμστερνταμ ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άγιαξ και έχει πλέον το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Τούμπα.


Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα ο ΠΑΟΚΟ Άγιαξ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 20λεπτο και η πρώτη του μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 19’, με τον Ρίντεβαλντ να επιχειρεί το μακρινό σουτ και τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γλύκου.


Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το γκολ και στο 23’ θα μπορούσε να πάρει αυτός το προβάδισμα, όμως η κεφαλιά του Ροντρίγκες στην περιοχή δεν ανησύχησε τον Σίλεσεν. Ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά ο Ολλανδός γκολκίπερ πραγματοποίησε τραγική έξοδο σε κάθετη μπαλιά του Αθανασιάδη και ο Κάμπος με τρομερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άγιαξ, «παγώνοντας» την Άμστερνταμ Αρίνα.


Το γκολ επηρέασε τους γηπεδούχους και στο 34’ ο Αθανασιάδης είχε «χρυσή» ευκαιρία για το 2-0, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Στο 38’ ήρθε η σειρά του Άγιαξ να απειλήσει, με τον Γλύκο να αποκρούει το σουτ του Ελ Γκάζι. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ προχώρησε σε νέα σωτήρια επέμβαση στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’), διώχνοντας την κοντινή κεφαλιά του Ντόλμπεργκ.


Ο «Αίαντας» μπήκε αποφασισμένος να φέρει το σκορ στα ίσα και στο 1-1 ήρθε τελικά στο 58’. Ο Ντόλμπεργκ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Γλύκου. Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και στο 67’ θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως ο Τζαβέλλας δεν κατάφερε με κεφαλιά να νικήσει τον Σίλεσεν. Η πίεση του Άγιαξ στα εναπομείναντα λεπτά δεν απέδωσε καρπούς και ο ΠΑΟΚ, που έδειξε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, έφυγε με σκορ πρόκρισης από το Άμστερνταμ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Μπιανκονέρο ο Ιγκουαΐν

Μπιανκονέρο ο Ιγκουαΐν

Μπιανκονέρο ο Ιγκουαΐν


Στην απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν μέχρι το καλοκαίρι του 2020 προχώρησε η Γιουβέντους, η οποία κατέβαλε στην Νάπολι το ποσό των 90 εκατ. ευρώ!


Την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Σέριε Α πραγματοποίησε η Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» απέκτησε τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, καταβάλλοντας στην Νάπολι το ποσό των 90 εκατ. ευρώ. Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους 7,5 εκατ. ευρώ.


Ο 28χρονος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην περσινή Σέριε Α, πετυχαίνοντας 36 γκολ σε 35 παιχνίδια με τους «παρτενοπέι». Συνολικά σημείωσε 91 γκολ και 26 ασίστ σε 146 παιχνίδια με τη φανέλα της Νάπολι, κατακτώντας μαζί της ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας.



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Με ηχηρές απουσίες κόντρα στην Χάποελ

Με ηχηρές απουσίες κόντρα στην Χάποελ

Με ηχηρές απουσίες κόντρα στην Χάποελ


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά (26/7, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Βίκτορ να αφήνει εκτός τους Πουλίδο, Κασάμι, Καμπιάσο και Ομάρ.


Με ηχηρές απουσίες θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός την Χάποελ Μπερ Σεβά στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ο Βίκτορ άφησε εκτός του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Εκτός έμεινε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.


Ο Ισπανός τεχνικός δεν πήρε μαζί του ούτε τον Εστέμπαν Καμπιάσο, θεωρώντας ότι είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση, ενώ άφησε εκτός τον Παϊτίμ Κασάμι για λόγους τακτικής. Αντίθετα, ο Τσόρι Ντομίνγκες συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.


Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Οριστικά στο Περιστέρι το ΠΑΣ Γιάννινα - Άλκμααρ

Οριστικά στο Περιστέρι το ΠΑΣ Γιάννινα - Άλκμααρ

Οριστικά στο Περιστέρι το ΠΑΣ Γιάννινα – Άλκμααρ


Στο Περιστέρι θα γίνει η ρεβάνς του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ μετά το… ναυάγιο της Λεωφόρου.


Η UEFA άναψε «πράσινο φως» και ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι (4/8).


Οι Ηπειρώτες είχαν έρθει αρχικά σε συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να δώσουν τον αγώνα με την Άλκμααρ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ωστόσο μετά τις αντιδράσεις της Θύρας 13 και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του ΠΑΣ αναγκάστηκαν να ψάξουν για νέα έδρα.


Τελικώς το παιχνίδι θα γίνει –όπως αναμενόταν- στο Περιστέρι. Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, έδωσε το «πράσινο φως» και η UEFA γνωστοποίησε πως ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Ατρόμητου.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more