Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Στον Ολυμπιακό ο Λαΐφης

Στον Ολυμπιακό ο Λαΐφης

Στον Ολυμπιακό ο Λαΐφης


Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Κύπριου άσου, ο οποίοςτόνισε πως ήρθε στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.


Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη στον Ολυμπιακό. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κύπριου αμυντικού (αγωνίζεται και ως αμυντικός μέσος), ο οποίος είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ. Ο 23χρονος υπέγραψε το συμβόλαιο του και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε πως ήρθε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας:


«Όταν σε προσεγγίζει ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Η κίνηση αυτή ήταν η καλύτερη στην καριέρα μου. Δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ για να πω το ναι. Έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα ήθελα να καταφέρω με το παιχνίδι μου να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Λαΐφης, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί στην Σταντάρ Λιέγης με τη μορφή μονοετούς δανεισμού.


Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη όπως το παρουσιάζει η ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Λαΐφη.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης γεννήθηκε στις 19/5/1993 στο Παραλίμνι της Κύπρου. Αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά και ως αμυντικός μέσος. Άρχισε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου ενώ πριν καλά καλά συμπληρώσει τα 16 του χρόνια, δοκίμασε τις ικανότητές του στην Αγγλία όπου βρέθηκε και ενσωματώθηκε στις Ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ.


Παρέμεινε εκεί για 2,5 χρόνια όπου έφτασε ως και την ομάδα Κ-18. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2011/12 επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Στην έως τώρα καριέρα του έχει φορέσει και τη φανέλα της Αλκής Λάρνακας με τη μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση.


Χάρη στο ταλέντο του ξεχώρισε και γι’ αυτό άρχισε να δέχεται κλήσεις στις μικρές Εθνικές της Κύπρου, ενώ πλέον αποτελεί και σημαντικό στέλεχος της μεγάλης ομάδας.


Με τη φανέλα της Ανόρθωσης αναδείχθηκε ως κορυφαίος νέος Κύπριος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος τη σεζόν 2014/15 σε ψηφοφορία που διοργάνωσε η ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι προπονητές του πρωταθλήματος.


Οι ατομικές του διακρίσεις δεν σταματούν εδώ αφού τόσο τη σεζόν 2014/15 όσο και την περασμένη (2015/16) συμπεριλήφθηκε από τον ΠΑΣΠ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών Κύπρου) στην κορυφαία 11άδα του κυπριακού πρωταθλήματος


.

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Προβάρει τα πράσινα ο Χουλτ

Προβάρει τα πράσινα ο Χουλτ

Προβάρει τα πράσινα ο Χουλτ


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκλας Χουλτ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τη Νις όσο και με τον Σουηδό μεσοαμυντικό, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Υπογράφει και ο Ιμπάρμπο.


Προβάρει τα πράσινα ο Νίκλας Χουλτ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Νις για την απόκτηση του Σουηδού μεσοαμυντικού και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.


Οι «πράσινοι» συμφώνησαν να καταβάλουν στη Νις ένα ποσό της τάξεως των 300 χιλιάδων ευρώ και ο 26χρονος μέσος (αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ) αναμένεται ακόμα και σήμερα στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις.


Εφ’ όσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Χουλτ αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στο Τέγκελεν.


Την ίδια ώρα, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα η απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βέλλιος

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βέλλιος

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βέλλιος


Ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι και επίσημα ο Απόστολος Βέλλιος. Ο Έλληνας επιθετικός ταξίδεψε στην Αγγλία και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ.


Στην Αγγλία επιστρέφει ο Απόστολος Βέλλιος. Ο διεθνής επιθετικός αποτελεί και επίσημα παίκτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ιστορική αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την Τετάρτη την απόκτηση του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.


Ο 24χρονος άσος σημείωσε 13 γκολ και 3 ασίστ σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα του Ηρακλή και θα αγωνιστεί ξανά στην Αγγλία μετά τη θητεία του στην Έβερτον. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό φέρεται ότι αγγίζει τα 1,2 εκατ. ευρώ.


Η ανακοίνωση του Ηρακλή:


«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει ότι συμφώνησε για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Απόστολου Bέλλιου στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μια ιστορική ομάδα που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.

Είμαστε υπερήφανοι που ο Απόστολος Βέλλιος θα είναι σε θέση να αποδείξει τις ικανότητες του και να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ποδοσφαιρικό του ταλέντο στο εξωτερικό, σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, ως ένα ταλέντο που ξεκίνησε και ανδρώθηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.


Η ομάδα μας εκφράζει την πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη της για τη συμβολή και τις προσπάθειές του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και του αναγνωρίζει την τεράστια διαφορά που έκανε τόσο ατομικά, εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στον ρόλο του ως πρότυπο για τους νεότερους παίκτες μας και για τις ακαδημίες.


Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ευτυχία στην καριέρα του».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more