Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Κάθε… κύπελλο και εξάρα


Στις 2 Δεκεμβρίου 2015 η ΑΕΚ πέτυχε την τελευταία εξάρα της.  Τότε αντίπαλος, και πάλι για τον θεσμό του κυπέλλου,  ήταν ο Πανελευσινιακός, ομάδα Β’ Εθνικής. Για την Ένωση δύο γκολ είχε πετύχει ο Μπουονανότε και από ένα οι Πλατέλλας, Γιόχανσον, Αραβίδης και Σοίλέδης. Ωστόσο, για να βρόυμε την τελευταία νίκη με 6 ή και περισσότερα γκολ απέναντι σε ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας πρέπει να ανατρέξουμε στο 2003, όταν και η ΑΕΚ επικράτησε 7-2 του Ατρομήτου με χατ τρικ του Νίκου Λυμπερόπουλου. .’s .

Read more

Η απίστευτη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού με την γκολάρα του Μίτσελ (vid)


2-2-2011. Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, κοινή έδρα εκείνη τη χρονιά και των δυο, για τον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Οι πράσινοι βρίσκονταν 7 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, το κύπελλο είχε μείνει μοναδικός στόχος για τίτλο, ωστόσο στον πρώτο αγώνα έχασαν 0-2 από την ΑΕΚ με δυο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου. Η ένωση με μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, στο πρωτάθλημα προσπαθούσε να μπει στα play–off σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση Το κύπελλο ήταν βασικός στόχος και το 2-0 του πρώτου αγώνα έδινε μεγάλο πλεονέκτημα. Μπροστά σε 30000 κόσμο που πήγε να πανηγυρίσει την πρόκριση, ο Παναγιώτης Λαγός άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό και το μυαλό όλων ήταν πλέον στον ημιτελικό. Ο Παναθηναϊκός όμως έκανε θρίλερ το παιχνίδι, έπαιξε καλύτερα από την ένωση και στο 63΄ είχε σκορ πρόκρισης με τα γκολ που πέτυχαν Σισέ (22΄), Ζιλμπέρτο (45΄) και Βύντρα (63΄), ο οποίος δέκα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Η ΑΕΚ τα έπαιξε όλα για όλα πίεσε και στο 97΄ κέρδισε φάουλ κοντά στο κέντρο, ήταν σίγουρα η τελευταία φάση του παιχνιδιού και όλοι περίμεναν μια καλή σέντρα για να απειληθεί η εστία του Παναθηναϊκού. Ο Μίτσελ, είχε έρθει δανεικός από τη Μπέρμιγχαμ, ανέλαβε την εκτέλεση με τον Ισπανό να σουτάρει απευθείας στο τέρμα του Καρνέζη ο οποίος ήταν έξω, αιφνιδιασμένος γιατί περίμενε σέντρα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και η ΑΕΚ μείωσε 2-3, σκορ πρόκρισης. Στα ημιτελικά ο δικέφαλος αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, που είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό, ενώ στον τελικό βρέθηκε απέναντι στον Ατρόμητο και σε έναν επεισοδιακό αγώνα κατέκτησε το κύπελλο μετά από 9 χρόνια. Η σύνθεση του Μανόλο Χιμένεθ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν, Σάχα, Γιάχιτς, Νασούτι, Μανωλάς, Μάκος (79΄Μίτσελ), Καφές (53΄Μπαχά), Καράμπελας, Ντιόπ, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Λαγός (72΄Μπλάνκο) Πάρης Αρωνιάδης [embedded content] .’s .

Read more

Πλήρωσαν για τον Μπουμάλ οι… πράσινοι



Πλήρωσαν για τον Μπουμάλ οι… πράσινοι

Read more

«Ντου» Μουρίνιο σε δημοσιογράφο (vid)



«Ντου» Μουρίνιο σε δημοσιογράφο (vid)

Read more

Στον τελικό με Ουάρντα η Αίγυπτος


The post Στον τελικό με Ουάρντα η Αίγυπτος appeared first on OLAPAOK.GR.

Read more

«Πανέτοιμοι κόντρα στον Ολυμπιακό»


Μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρ για τους «16» του CEV Cup, o Θάνος Τερζής παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από την γαλλική ομάδα, αλλά και την διεκδίκηση των στόχων της ομάδας, μετά και την απόκτηση του Σάσα Στάροβιτς. Συγκεκριμένα ο παίκτης του Δικεφάλου δήλωσε: «Η Τουρ είναι μία πολύ καλή ομάδα και βρίσκεταιψηλά στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στη Γαλλία. Σίγουρα ήταν ένα ματς πολ διαφορετικό από αυτά που συναντάμε στην Ελλάδα. Μας βοηθάνε τέτοιοι αγώνες για να γινόμαστε καλύτεροι, αν και δεν είμαστε συνηθισμένοι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ο νικητής του οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και θα μπορούσαμε εμείς να πάρουμε την νίκη.» Για το αν είναι έτοιμη ομάδα να πετύχει τους μεγάλους στόχους της: “Ο ΠΑΟΚ πάντα χτυπάει την πρώτη θέση και ο προγραμματισμός γίνεται για να χτυπήσουμε τους στόχους μας και θα είμαστε πανέτοιμοι, ιδιαίτερα και με την ενσωμάτωση του Στάροβιτς στην ομάδα. Για τον αγώνα της Δευτέρας ΄(6/2) κόντρα στον Ολυμπιακό: “Ήταν ένα πολύ καλό τεστ και την Δευτέρα θα είμαστε πολύ καλύτεροι, απέναντι στον Ολυμπιακό.”   The post «Πανέτοιμοι κόντρα στον Ολυμπιακό» appeared first on OLAPAOK.GR.

Read more

Εύκολα η Παρί, στην παράταση η Μονακό



Εύκολα η Παρί, στην παράταση η Μονακό

Read more

Τι άκουσε ο Βάργκας από τον δικέφαλο;


.

Read more

Προλαβαίνει ο Γιουνές



Προλαβαίνει ο Γιουνές

Read more

Ατρόμητος - Λαμία 2-0



Ατρόμητος – Λαμία 2-0

Read more

Πέφτουν οι υπογραφές για χορηγία στην Super League



Πέφτουν οι υπογραφές για χορηγία στην Super League

Read more

Η Κατερίνα τα λέει καλύτερα μόνο με την καυτή γλώσσα… του γυμνού κορμιού της!


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση για το Καζάν για το ματς με την Ούνικς, τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη, όπως θα έκανε και αν έπαιζε πλήρης, επαναλαμβάνοντας ότι οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία. 

Read more

Ούτε στη Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Ιβανόφ!



Ούτε στη Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Ιβανόφ!

Read more

To πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων



To πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων

Read more

Την Κυριακή στο Καματερό


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Handball Premier, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει την Κυριακή το Σεριφάτο Αιγίου στο κλειστό γήπεδο του Καματερού στις 16:00 το μεσημέρι. Διαιατητές θα είναι οι Συρεπίσιος- Μερτινιάν, με παρατηρητή τον Κυριακούλια. Αναλυτικά το πρόγραμμα:  «Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 Handball Premier (14η αγωνιστική)Καματερού 16:00, ΑΣΕ Δούκα- ΠΑΟΚ (Τσάκωνας- Χασκής, Μίγκας)Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- Διομήδης Άργους (Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Αγγελίδης)ΔΓ Νίκαιας 18:00, Άρης Νίκαιας- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. (Κουτσός- Ψύλλος, Μπεμπέτσος)Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- Πανελλήνιος (Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης. Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 Handball Premier (14η αγωνιστική)Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Φίλιππος Βέροιας (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Παρτεμιάν)Καματερού 16:00, ΑΕΚ- Σεριφάτο Αιγίου (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κυριακούλιας)». .’s .

Read more