Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Αποδεσμεύτηκε και υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Λέτο

Αποδεσμεύτηκε και υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Λέτο

Αποδεσμεύτηκε και υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Λέτο


Ο Σεμπάστιαν Λέτο πήρε τελικά το έγγραφο αποδέσμευσης από την Κατάνια και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!


Έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Το βράδυ της Δευτέρας (1/2), η Κατάνια υπέγραψε το σχετικό έγγραφο αποδέσμευσης του Αργεντινού άσου και πλέον ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Λέτο «χάρισε» χρήματα στην Κατάνια από τα οφειλόμενα και τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα την Τρίτη) αναμένεται στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο 29χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο, επιστρέφοντας στους «πράσινους» μετά από τρία χρόνια.


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Read more

Ήρθε ο Ματέι, έφυγε ο Ναπολεόνι από τον Ατρόμητο

Ήρθε ο Ματέι, έφυγε ο Ναπολεόνι από τον Ατρόμητο

Ήρθε ο Ματέι, έφυγε ο Ναπολεόνι από τον Ατρόμητο


Την απόκτηση του Κοσμίν Ματέι για τα επόμενα 2,5 χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο της Ελλάδα» δήλωσε ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός που θα καλύψει το κενό του Ναπολεόνι.


Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο Κοσμίν Ματέι. Ο διεθνής Ρουμάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος θα συνεχίσει στην τουρκική Μπασακσεχίρ.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την απόκτηση του Ματέι ανέφερε τα εξής:


H ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κοσμίν Ματέι (Cosmin Gabriel Matei).


Ο διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.


Διεθνής με όλα τα κλιμάκια της χώρας του, είχε σκοράρει εναντίον της Ελλάδας το 2008 σε επίπεδο U17, με 2 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών Ρουμανίας και μέλος στην προεπιλογή για το Euro 2016, ο Κοσμίν Ματέι αποτέλεσε τον «πολιορκητικό κριό» ευρωπαϊκών συλλόγων (από Ολλανδία, Τουρκία, Κύπρο, Ρωσία) αλλά εκείνος επέλεξε να προστεθεί στην αγωνιστική φαρέτρα του Ατρόμητου!


Τα τελευταία 3,5 χρόνια αγωνιζόταν στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, της οποίας ήταν αρχηγός αν και μόλις 25 ετών (γεννήθηκε στις 30/ 9/ 1991), έχοντας περισσότερες από 120 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (22 γκολ και 30 ασίστ).


Ευελιξία, άριστη τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα, οξυδέρκεια χαρακτηρίζουν το στυλ παιχνιδιού του. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.


Ο Κοσμίν Ματέι βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Τραϊανού Δέλλα”.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποχώρηση του Στέφανο Ναπολεόνι ανέφερε τα εξής:


Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την συμφωνία της με την Μπασακσεχίρ για τη μετεγγραφή του Στέφανο Ναπολεόνι.


Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε σήμερα το πρωί για την Κωνσταντινούπολη και υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις από τη νέα του ομάδα. Αμέσως μετά υπέγραψε συμβόλαιο.


Στον Ατρόμητο αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2013. Αλήθεια τι να πρωτοθυμηθούμε από εκείνον: Τα γκολ του; Τους πανηγυρισμούς του; Την αγάπη του και την αφοσίωση του στον Ατρόμητο; Τον επαγγελματισμό του; Τον «διαμαντένιο» χαρακτήρα του; Την ποδοσφαιρική του ευφυΐα;


Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Στέφανο Ναπολεόνι δήλωσε τα εξής:


«Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω χίλιες λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματα που νιώθω αυτή την στιγμή. Από τη μια είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από την άλλη αφήνω πίσω μου τρία χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές που συνεργάστηκα και όλο το επιτελείο της ομάδας. Με βοήθησαν να γίνω αυτό που είμαι τώρα, με βελτίωσαν και σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου χωρίς αυτούς.


Ευχαριστώ, επίσης τον πρόεδρο κύριο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο που πάντα πίστευαν σε εμένα και μου έδειχναν εμπιστοσύνη. Τέλος, με την ίδια αξία, ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας, τον κόσμο που με αγάπησε και με στήριξε στις δύσκολες αλλά και στις καλές στιγμές της ομάδας. Μου έδιναν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσω και παίρνω μαζί μου στην Τουρκία όλη αυτή την αγάπη που εισέπραξα.


Δεν λέω αντίο, απλώς σας χαιρετώ. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα τα ξαναπούμε και πως θα φορέσω ξανά τη φανέλα με το αστέρι».


Εμείς τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε: Καλή τύχη και καλή επιτυχία «Νάπο»”!


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Read more

Στα κιτρινόμαυρα ο Ζουκουλίνι

Στα κιτρινόμαυρα ο Ζουκουλίνι

Στα κιτρινόμαυρα ο Ζουκουλίνι


Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Μπρούνο Ζουκουλίνι. Η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού μέσου από τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ενθουσιασμένος με το νέο περιβάλλον που γνώρισε.


Ολοκληρώθηκε και τυπικά ο δανεισμός του Μπρούνο Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μέσος πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν.


Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μπρούνο Ζουκουλίνι δήλωσε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο περιβάλλον που γνώρισα και προσωπικά αισθάνομαι έτοιμος αγωνιστικά, αν ο προπονητής μου κρίνει ότι πρέπει να αγωνιστώ άμεσα. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, αλλά πρόλαβα να μάθω πολλά για την ΑΕΚ από τον Σεμπαστιάν Σάχα και τον Αγκουστίν Πελετιέρι που είχαν αγωνιστεί στην ομάδα» δήλωσε ο Ζουκουλίνι και πρόσθεσε:


«Έχω μάθει ότι στη νέα μου ομάδα έχουν παίξει πολλοί παίκτες από την Αργεντινή. Γνωρίζω ότι θα βρω εδώ τον Ντιέγκο Μπουονανότε και ότι έχει παίξει στην ΑΕΚ ο Νάτσο Σκόκο. Ήδη οι οπαδοί της ομάδας με δέχθηκαν πολύ ζεστά. Ακόμα και στο Ιατρικό Κέντρο, όπου πήγα για εξετάσεις, βρήκα οπαδούς! ».


Η ανακοίνωση και το βιογραφικό:


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Ζουκουλίνι, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1993 στο Μπελέν ντε Εσκομπάρ της Αργεντινής και αποτελεί προϊόν των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Ρασίνγκ Κλουμπ με την οποία αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος σε ηλικία 16 ετών κόντρα στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Στις δύο πρώτες του σεζόν, παρά το νεαρό της ηλικίας του, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 19 ματς.


Το καλοκαίρι του 2014, μετά από πέντε σεζόν στη Ρασίνγκ στην οποία είχε ήδη γίνει βασικός, όπως και στην Ελπίδων της Αργεντινής, ήταν στους υποψήφιους για την 23άδα της Εθνικής ομάδας της χώρας του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ντόρτμουντ.


Με προσωπικές ενέργειες του τεχνικού διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεκιριστάιν κατέληξε στην αγγλική ομάδα, με την οποία έκανε ντεμπούτο στις 10 Αυγούστου του 2014 στον τελικό του «Κομιούνιτι Σιλντ» στο Γουέμπλεϊ αντικαθιστώντας τον Εντιν Τζέκο.


Στη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι στη Βαλένθια και στην Κόρδοβα στην Ισπανία, ενώ για τον δανεισμό του είχε ενδιαφερθεί και η Σάντερλαντ του Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος είχε εκφραστεί κολακευτικά για την αξία του.


Ο αδερφός του, Φράνκο, με τον οποίο αγωνίστηκαν μαζί στη Ρασίνγκ, είναι επίσης ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται από το 2014 στην ιταλική Μπολόνια.


Τον περασμένο Οκτώβριο ο Μπρούνο Ζουκουλίνι παραχωρήθηκε με δανεισμό ενός μηνός στην Μίντλεσμπρο και ενώ η πρώτη του ομάδα, Ρασίνγκ Κλούμπ, ενδιαφέρθηκε να τον πάρει πίσω στην Αργεντινή με τη μορφή δανεισμού, από σήμερα ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Read more