Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Με Γκούντιονσεν η αποστολή της Ισλανδίας

Με Γκούντιονσεν η αποστολή της Ισλανδίας

Με Γκούντιονσεν η αποστολή της Ισλανδίας


Οι Λαρς Λάγκερμπαγκ και Χάμιρ Χάλγκριμσον γνωστοποίησαν την αποστολή της Εθνικής Ισλανδίας για το Euro 2016, συμπεριλαμβάνοντας σ΄ αυτή τον 37χρονο πλέον Έιντουρ Γκούντιονσεν.


Τους «εκλεκτούς» της Εθνικής Ισλανδίας για το Euro 2016 ανακοίνωσαν οι Λαρς Λάγκερμπαγκ και Χάμιρ Χάλγκριμσον. Οι δύο προπονητές γνωστοποίησαν την 23μελή αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας τον 37χρονο Έιντουρ Γκούντιονσεν.


Τον Νοέμβριο του 2013 ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ είχε γνωστοποιήσει την επιλογή του να σταματήσει από την Εθνική ομάδα, ωστόσο τον Μάρτιο του 2015 πήρε πίσω την απόφαση του και ενίσχυσε τους Ισλανδούς σε τρία παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro.


Αναλυτικά η αποστολή της Ισλανδίας:


Τερματοφύλακες: Χάνες Χάλντορσον (Μπόντο/Γκλιμτ), Έγκμουντουρ Κρίστινσον (Χάμαρμπι), Ίνγκβαρ Γιόνσον (Σαντεφιορντ).

Αμυντικοί: Άρι Σκούλασον (Οντένσε), Χέρντουρ Μάγκνουσον (Τσεζένα), Χιόρτουρ Χέρνανσον (Αϊντχόφεν), Ράγκναρ Σίγκουρντσον (Κρασνοντάρ), Κάρι Άρνασον (Μάλμε), Σβέριρ Ίνγκασον (Λόκερεν), Μπίρκιρ Σέβαρσον (Χάμαρμπι), Χάουκουρ Χάουκσον (ΑΪΚ).


Μέσοι: Εμίλ Χάλφρεντσον (Ουντινέζε), Γκίλφι Σίγκουρντσον (Σουόνσι), Άρον Γκούναρσον (Κάρντιφ), Βασιλεία (Άαρχους), Άρνορ Τραούστασον (Νόρκεπινγκ), Μπίρκιρ Μπιάρνασον (Βασιλεία), Γιόχαν Γκούντμουνσον (Τσάρλτον), Έιντουρ Γκούντιονσεν (Μόλντε), Ρούναρ Σιγκούρντγιονσον (Σούντσβαλ).


Επιθετκοί: Κολμπέιν Σίγκτορσον (Ναντ), Άλφρεντ Φινμπόγκασον (Άουγκσμπουργκ), Γιον Μπέντβαρσον (Καισερσλαουτεν).


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Χωρίς Μανωλά η προεπιλογή της Εθνικής για τα φιλικά στην Αυστραλία

Χωρίς Μανωλά η προεπιλογή της Εθνικής για τα φιλικά στην Αυστραλία

Χωρίς Μανωλά η προεπιλογή της Εθνικής για τα φιλικά στην Αυστραλία


Ο Μίκαελ Σκίμπε έκανε γνωστή την προεπιλογή 31 ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο φιλικά στην Αυστραλία, αφήνοντας εκτός τον Κώστα Μανωλά.


Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αρχίσουν προπονήσεις με την Εθνική Ελλάδας, πριν τα δύο φιλικά με την Αυστραλία (4/6 Σίδνεϊ, 7/6 Μελβούρνη).


Στην προεπιλογή δεν βρίσκεται το όνομα του Κώστα Μανωλά, ο οποίος έχει πάρει άδεια λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Μάλιστα στους «εκλεκτούς» του Γερμανού τεχνικού δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.


Η έναρξη των προπονήσεων των διεθνών έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου. Σε αυτές θα συμμετάσχουν οι παίκτες που θα επιλεγούν τελικώς για τα φιλικά στην Αυστραλία και που, εκείνη την περίοδο, θα είναι απαλλαγμένοι από αγωνιστικές υποχρεώσεις.


Αναλυτικά η προεπιλογή:


Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Καπίνο.

Αμυντικοί: Βύντρα, Κίτσιου, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέμπας.


Μέσοι: Κονέ, Μανιάτης, Μάνταλος, Πέλκας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Φετφατζίδης, Φορτούνης.


Επιθετικοί: Αραβίδης, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου, Μπακασέτας, Παπάζογλου, Χριστοδουλόπουλος.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Έμεινε στον Ατρόμητο ο Δέλλας

Έμεινε στον Ατρόμητο ο Δέλλας

Έμεινε στον Ατρόμητο ο Δέλλας


Στον πάγκο του Ατρόμητου θα κάθεται και τη νέα σεζόν ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω» ανέφερε ο 40χρονος.


Προπονητής του Ατρόμητου θα είναι και τη νέα σεζόν ο Τραϊανός Δέλλας. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο.


Στα 29 παιχνίδια που καθοδήγησε τους Περιστεριώτες ο «Κολοσσός» είχε απολογισμό 13 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες, οδηγώντας την ομάδα στην 6η θέση της Σούπερ Λιγκ και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.


Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Τραϊανός Δέλλας θα συνεχίσει μαζί μας και την περίοδο 2016-17!. Ο «Κολοσσός» του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας για να την καθοδηγήσει στη νέα χρονιά μαζί με τους συνεργάτες του Βασίλη Μπορμπόκη (βοηθός προπονητή), Δημήτρη Μπουρουτζίκα (γυμναστής), Γιάννης Αντωνόπουλος (αναλυτής)».


Ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στον Ατρόμητο. Φέτος δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας που ήταν η είσοδος στα playoff και να φθάσουμε όσο πιο ψηλά στο κύπελλο. Βρεθήκαμε και φθάσαμε πολύ κοντά αλλά δεν ήταν αρκετό. Αυτή η προσπάθεια που κάναμε όμως μας δίνει τη δύναμη και την πίστη να σχεδιάσουμε την ομάδα, για μια καινούργια χρονιά πιο παραγωγική από αυτή που ολοκληρώθηκε.


Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω μαζί με τους παίκτες, μαζί με το επιτελείο, μαζί με τους φιλάθλους μας να υλοποιήσουμε τους στόχους της νέας σεζόν».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more