Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Γιουρόπα Λιγκ: «Άλωσε» το Μιλάνο η Μπερ Σεβά!

Γιουρόπα Λιγκ: «Άλωσε» το Μιλάνο η Μπερ Σεβά!

Γιουρόπα Λιγκ: «Άλωσε» το Μιλάνο η Μπερ Σεβά!


Η Χαποέλ Μπερ Σεβά κέρδισε με 2-0 την Ίντερ στο Μιλάνο, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της πρώτης αγωνιστικής. «Τριάρα» η Σαουθάμπτον, «διπλά» για Σάλκε, Σαχτάρ.


Εφιαλτική ήταν η επιστροφή της Ίντερ στην Ευρώπη, αφού οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν με 2-0 στο Μιλάνο από την Χαποέλ Μπερ Σεβά.


Η ομάδα του Ισραήλ, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, προηγήθηκε στο 54’ με τον πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ Μιγκέλ, Βίτορ και στο 69’ πέτυχε δεύτερο γκολ με απευθείας φάουλ του Μπουζάγκλο. Οι «νερατζούρι» ήταν απογοητευτικοί και στο 89’ γλίτωσαν το τρίτο γκολ, με την Χάποελ να είχε δοκάρι με τον Μπιτόν.


Τριάρα η Σαουθάμπτον, «διπλά» γα Σάλκε, Σαχτάρ


Γιουρόπα Λιγκ: «Άλωσε» το Μιλάνο η Μπερ Σεβά!Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σαουθάμπτον έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Σπάρτα Πράγας. Οι «Άγιοι» πήραν εμφατική εντός έδρας νίκη με 3-0 και ξεκίνησαν με το δεξί την πορεία τους στο θεσμό.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κλοντ Πιέλ ήταν ο Τσάρλι Όστιν, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ πριν το πρώτο μισάωρο (5’ πεν., 27’). Η Σπάρτα δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς και στο 90+2’ ο Ροντρίγκες διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


Στον 9ο όμιλο, η Σάλκε πέρασε με 1-0 από την έδρα της Νις χάρη στο γκολ του Μπάμπα στο 75ο λεπτό. «Διπλό» και στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, με την Κρασνοντάρ να επικρατεί με 1-0 της Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία.


Η Βιγιαρεάλ βρέθηκε να χάνει μόλις στο 2ο λεπτό από τη Ζυριχή, ωστόσο έκανε την ανατροπή (2-1) χάρη στα γκολ των Πάτο (28’) και Ντος Σάντος (45+1’). Στο άλλο ματς, η Οσμάνλισπορ κέρδισε με 2-0 την Στεάουα Βουκουρεστίου και ισοβαθμεί με τους Ισπανούς στην κορυφή του γκρουπ.


Με γκολ του Φακούντο Φερέιρα (76’) η Σαχτάρ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κόνιασπορ, ενώ Μπράγκα και Γάνδη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Πορτογαλία.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Γιουρόπα Λιγκ: Με το… αριστερό η Γιουνάιτεντ, επική ανατροπή η Ζενίτ

Γιουρόπα Λιγκ: Με το… αριστερό η Γιουνάιτεντ, επική ανατροπή η Ζενίτ

Γιουρόπα Λιγκ: Με το… αριστερό η Γιουνάιτεντ, επική ανατροπή η Ζενίτ


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε με αρκετούς βασικούς κόντρα στην Φέγενορντ, ωστόσο γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 1-0, στην επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στο Γιουρόπα Λιγκ. Επική ανατροπή για Ζενίτ στο Ισραήλ, 4-3 (από 0-3) την Μακάμπι Τελ Αβίβ.


Με το… αριστερό ξεκίνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Φέγενορντ στην Ολλανδία, γνωρίζοντας δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτή από την Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι του «Όλντ Τράφορντ».


Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρέταξε ανταγωνιστική ομάδα, ωστόσο οι Κυπελλούχοι Αγγλίας παρουσίασαν κάκιστο πρόσωπο και γνώρισαν τέταρτη σερί εκτός έδρας ήττα σε ευρωπαϊκό ματς, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της.


Το γκολ της νίκης για τους Ολλανδούς πέτυχε στο 79ο λεπτό ο Φιλένα, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου, η Φενέρμπαχτσε ισοφάρισε σε 1-1 την Ζόρια στην Ολλανδία χάρη σε γκολ του Κίερ στο 90+6’.


Επική ανατροπή για Ζενίτ


Γιουρόπα Λιγκ: Με το… αριστερό η Γιουνάιτεντ, επική ανατροπή η ΖενίτΗ Ζενίτ βρέθηκε να χάνει με 3-0 στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο με τρία γκολ στα τελευταία λεπτά, κέρδισε με 4-3 στο Ισραήλ και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στο θεσμό.

O Μεντούνιανιν με δύο γκολ (26’, 70’) και ο Κιάρτασον με άλλο ένα (50’) έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων στους Ισραηλινούς, ωστόσο στο 76’ η Ζενίτ κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Κοκόριν. Ακολούθησε η αποβολή του Ντάσα (81’), με τους Ρώσους να εκμεταλλεύονται απόλυτα το αριθμητικό πλεονέκτημα, φέρνοντας… τούμπα το ματς.


Στο 84’ ο Μαουρίσιο μείωσε σε 3-2, στο 86’ ο Ζιουλιάνο, μετά από ασίστ του Μακ, ισοφάρισε σε 3-3 και στις καθυστερήσεις, ο Λούκα Τζόρτζεβιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.


Στα άλλα παιχνίδια, η Ρόμα, που είχε βασικό τον Μανωλά, έμεινε στο 1-1 με την Βιτόρια Πλζεν στην Τσεχία, ενώ η Σασουόλο ισοπέδωσε με 3-0 την Μπιλμπάο στην Ιταλία. Με γκολ του Ρέμπιτς στο 88’ η Σεντ Ετιέν έφυγε με βαθμό (1-1) από την έδρα της Μάιντς, ενώ η Άντερλεχτ κέρδισε με 2-1 την Καμπάλα στις Βρυξέλλες.


Η Ντάνταλκ, με γκολ στο 89’, έφυγε με σπουδαίο βαθμό (1-1) από την έδρα της Άλκμααρ, ενώ «διπλό» πήρε και η Αούστρια Βιέννης, νικώντας με 3-2 την Άστρα Τζούρτζου. Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Ραπίντ Βιέννης, η οποία κέρδισε με 3-2 την Γκενκ (μπήκε στο 78’ ο Καρέλης).


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Άνοδος για την Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη

Άνοδος για την Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη

Άνοδος για την Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη


Άνοδο τεσσάρων θέσεων σημείωσε η Εθνική Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, με τη «γαλανόλευκη» να ανεβαίνει στην 48η θέση.


Οι νίκες κόντρα σε Ολλανδία και Γιβραλτάρ έφεραν άνοδο τεσσάρων θέσεων στην Εθνική Ελλάδας. Συγκεκριμένα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανέβηκε στην 48η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δύο θέσεις πάνω από την 50η Σερβία, αλλά κάτω από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.


Εκτός δεκάδας βρέθηκε η Ισπανία (11η) που γνώρισε κάθοδο τριών θέσεων. Τη θέση της πήρε η Ουαλία, ενώ άνοδο πέντε θέσεων σημείωσε η Βραζιλία, που ισοβαθμεί με την Κολομβία στην 4η θέση του ranking. Αργεντινή και Βέλγιο παραμένουν στις δύο πρώτες θέσεις, ενώ στην δεκάδα επέστρεψε η Ουρουγουάη (9η).


Οι πρώτες 10 χώρες στην παγκόσμια κατάταξη είναι οι εξής:


1. Αργεντινή 1.646 βαθμοί

2. Βέλγιο 1.369


3. Γερμανία 1.347 (+1)


4. Κολομβία 1.323 (-1)


4. Βραζιλία 1.323 (+5)


6. Χιλή 1.254 (-1)


7. Πορτογαλία 1.228 (-1)


8. Γαλλία 1.188 (-1)


9. Ουρουγουάη 1.173 (+3)


10. Ουαλία 1.161 (+1)


………………..


48. ΕΛΛΑΔΑ 622 (+4)


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more