Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

«Υπέγραψε προσύμφωνο με Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο»

«Υπέγραψε προσύμφωνο με Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο»

«Υπέγραψε προσύμφωνο με Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο»


Προσύμφωνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου ο Ζοζέ Μουρίνιο να αντικαταστήσει τον Λουίς Φαν Χαάλ τη νέα σεζόν υπέγραψε ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως υποστηρίζει ισπανικό δημοσίευμα. «15 εκατ. λίρες θα πάρει ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι αν η Γιουνάιτεντ ακυρώσει τη συμφωνία μέχρι την 1η Ιουνίου»!


Οι φήμες που θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να αναλαμβάνει τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη νέα σεζόν είναι γνωστές, ωστόσο η ισπανική «El País» πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για υπογεγραμμένο προσύμφωνο ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες από τον ατζέντη του Μουρίνιο, Χορχε Μέντες και υποστηρίζει ότι ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον αγγλικό σύλλογο, το οποίο θα κάνει τον Πορτογάλο πλουσιότερο κατά 15 εκατομμύρια λίρες εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ανακοινώσει την πρόσληψη του μέχρι την 1η Ιουνίου!


Ο όρος του προσύμφωνου –όπως παρουσιάζεται στο δημοσίευμα- αναφέρει ότι αν η Γιουνάιτεντ δεν υπογράψει το τελικό συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι την 1η Μαΐου, θα κληθεί να πληρώσει στον Πορτογάλο το ποσό των 5 εκατ. λιρών και αν περάσει ένας ακόμα μήνας χωρίς να πέσουν υπογραφές, ο «Special One» θα βάλει στο προσωπικό του λογαριασμό άλλες 10 εκατ. λίρες!


Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, η συγκεκριμένα ρήτρα μπήκε για το γεγονός ότι δύο μεγάλες προσωπικότητες του συλλόγου, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, δεν είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο κατάλληλος για τη θέση.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε το… ρόπαλο

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε το… ρόπαλο

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε το… ρόπαλο


Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και διέλυσε με 4-0 τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, έχοντας ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Μπεργκ (9’, 68’) και Μολέντο (27’, 72’) οι σκόρερ.


Εντυπωσιακός ήταν ο Παναθηναϊκός, μία εβδομάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι ισοπέδωσε με 4-0 τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, ισοφαρίζοντας την πιο ευρεία νίκη του τη φετινή σεζόν. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το ματς με 17 τελικές προσπάθειες (14 εντός εστίας) ενώ ο Ηρακλής είχε μόλις 4 (εντός εστίας).


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε και λέει... αντίο στον τίτλο η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε και λέει... αντίο στον τίτλο η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε και λέει… αντίο στον τίτλο η Ατλέτικο


Αν και προηγήθηκε στο σκορ, η Ατλέτικο ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν και ουσιαστικά τελείωσε η ιστορία για το πρωτάθλημα…


Τέλος στα όνειρα τίτλου της Ατλέτικο έβαλε η Σπόρτινγκ Χιχόν. Αν και προηγήθηκε με το εξαιρετικό απ’ ευθείας φάουλ του Γκριεζμάν (29′), η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δέχτηκε την ανατροπή και ηττήθηκε με 2-1 από τη Χιχόν.


Το τέρμα του Γκριεζμάν με απευθείας φάουλ στο 29’ ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με το… ίδιο νόμισμα στο 79’, ισοφαρίζοντας σε 1-1 χάρη σε απευθείας εκτέλεση του Σανάμπρια. Η Ατλέτικο του Σιμεόνε δεν είχε χάσει ποτέ έχοντας το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, ωστόσο για όλα υπάρχει πρώτη φορά, με τον Κάστρο να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 89’ για το τελικό 2-1.


Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν στο -8 από την Μπαρτσελόνα, η οποία εφόσον περάσει την Κυριακή (17:00) από την έδρα της Βιγιαρεάλ, θα εκτοξεύσει τη διαφορά στο +11!


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Άρσεναλ


Η Άρσεναλ πέρασε εύκολα με 2-0 από την έδρα της Έβερτον, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και ελπίζει πλέον σε γκέλα της Λέστερ.


Από τις 28 Φεβρουαρίου είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν 2-0 της κακής Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και έμειναν ζωντανοί στη μάχη για το πρωτάθλημα, μειώνοντας στο -8 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λέστερ.


Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πήρε το προβάδισμα στο 7ο λεπτό έπειτα από εκπληκτική ομαδική ενέργεια που έφερε το γκολ του Γουέλμπεκ. Ο Άγγλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη του Σάντσες και αφού απέφυγε τον Ρόμπλες, «έγραψε» το 1-0 σε κενή εστία.


Η Έβερτον ήταν απογοητευτική και στο 42’ δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Ο Αιόμπι βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Ρόμπλες, πετυχαίνοντας γκολ στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ως βασικός.


Στο δεύτερο μέρος, η Άρσεναλ διαχειρίστηκε το προβάδισμα της και στο φινάλε θα μπορούσε να πετύχει και 3ο γκολ, όμως ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το τέρμα του Ζιρού. Με εξαίρεση μια κεφαλιά του Γιαγκέλκα (69’), η Έβερτον δεν απείλησε τους φιλοξενούμενους και γνώρισε την 8η εντός έδρας ήττα της (μετράει μόλις μια ήττα εκτός έδρας!).


Από την άλλη, η Άρσεναλ έφτασε τους 55 βαθμούς και μείωσε στο -8 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λέστερ, ενώ βρίσκεται στο -3 από την 2η Τότεναμ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σίλβα: «Δουλεύουμε σαν να πρόκειται να γίνει ο τελικός Κυπέλλου»

Σίλβα: «Δουλεύουμε σαν να πρόκειται να γίνει ο τελικός Κυπέλλου»

Σίλβα: «Δουλεύουμε σαν να πρόκειται να γίνει ο τελικός Κυπέλλου»


Την ελπίδα ότι η διοργάνωση του Κυπέλλου θα ολοκληρωθεί κανονικά εξέφρασε ο Μάρκο Σίλβα, τονίζοντας ότι οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται με αυτό το σκεπτικό.


Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Μάρκο Σίλβα αναφέρθηκε στη διακοπή του Κυπέλλου και το αν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως θα δίνει φανέλα βασικού στους παίκτες που δουλεύουν περισσότερο στις προπονήσεις και εξέφρασε την ελπίδα του ότι το Κύπελλο θα συνεχιστεί.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:


Κύριε Σίλβα, στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο με τον Αστέρα στην Τρίπολη, σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής έως τώρα στη σεζόν;

“Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Όμως, επειδή ακόμα είναι ανοικτό το θέμα μίας διοργάνωσης, προτιμώ να δουλεύω με αυτό το σκεπτικό και να χρησιμοποιώ τους ποδοσφαιριστές που πάντα θεωρούνται καλύτεροι, που δίνουν την καλύτερη απάντηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πραγματικά αξίζουν τη θέση γιατί την κερδίζουν με τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Όμως, είναι ακόμα ανοικτό το θέμα του κυπέλλου. Θέλουμε να δούμε τι θα γίνει με τον τελικό. Και έως τότε θα δουλεύουμε σα να πρόκειται να γίνει ο τελικός”.


Έχετε την ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει η απόφαση και να ολοκληρωθεί τελικώς η διοργάνωση του Κυπέλλου;


“Ναι, συνεχίζω να ελπίζω. Μου αρέσει να συνεχίζω να ελπίζω γιατί πραγματικά τόσο για εμάς όσο και για τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που έχουν φθάσει μέχρι εδώ, δεν έχει κανένα νόημα να μας σταματάνε και να μην μπορούμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Το να σταματήσει το κύπελλο, είναι κάτι που θα μας έκανε πάρα πολύ λυπημένους. Όμως, πρέπει να περιμένουμε με ηρεμία και ψυχραιμία για να δούμε τι θα γίνει. Η ελπίδα, όμως, υπάρχει ακόμα”.


Μία διευκρίνιση: κάτω από την εστία μπορεί να δούμε τον Κάπινο σε κάποια από τα υπόλοιπα παιχνίδια;


Αν δεν είναι στον αγώνα με τον Αστέρα, σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια. Είναι μία περίπτωση που έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα μας στη φετινή χρονιά. Στην προπόνηση δείχνει πως αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την ομάδα. Έχει παίξει περισσότερο στο κύπελλο. Όμως, δεν έχει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Και επειδή πραγματικά είναι πρωταθλητής και αυτός μαζί μας, σίγουρα θα του δοθεί η ευκαιρία να πάρει λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Δεν το κρύβω πως είναι βέβαιο πως θα συμβεί. Αν όχι στο ματς με τον Αστέρα, σίγουρα θα παίξει σε κάποιο από τα επόμενα ματς”.


Για τον Αστέρα Τρίπολης τι εικόνα έχετε;


“Σίγουρα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Μία ομάδα η οποία θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και να παίξουμε με σοβαρότητα. Θα είμαστε επαγγελματίες γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε τις νίκες. Παρόλο που άλλαξαν προπονητή, ο νέος προπονητής μας γνωρίζει πολύ καλά. Και σίγουρα θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Εμείς, όμως, θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more