Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Σέριε Α: Θρίαμβος για Νάπολι κόντρα στη Μίλαν

Σέριε Α: Θρίαμβος για Νάπολι κόντρα στη Μίλαν

Σέριε Α: Θρίαμβος για Νάπολι κόντρα στη Μίλαν


Με πρωταγωνιστές τους Μίλικ (δύο γκολ) και Καγιεχόν (γκολ και ασίστ) η Νάπολι κέρδισε με 4-2 την Μίλαν στο «Σαν Πάολο» και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν.


Σ’ ένα παιχνίδι με έξι γκολ και δύο αποβολές, η Νάπολι επικράτησε με 4-2 της Μίλαν στο «Σαν Πάολο» και έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Οι «παρτενοπέι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τον νεοαποκτηθέντα Μίλικ. Ο Πολωνός φορ άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με κοντινό πλασέ και ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 στο 33’, σκοράροντας με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καγιεχόν.


Ενδιάμεσα είχαν ακολουθήσει δύο σπουδαίες αποκρούσεις του Ντοναρούμα, με τον νεαρό γκολκίπερ να κρατά «όρθια» την ομάδα του. Ωστόσο, οι «ροσονέρι» ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να φέρουν το σκορ στα ίσα. Στο 51’ ο Νιάνγκ μείωσε σε 2-1 με ωραίο διαγώνιο σουτ και τρία λεπτά μετά ο Σούσο ισοφάρισε σε 2-2 με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής.


Η Νάπολι όμως δεν πτοήθηκε και στο 74’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Καγιεχόν. Ο Ισπανός πήρε το ριμπάουντ μετά τη απόκρουση του Ντοναρούμα σε σουτ του Μέρτενς και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 3-2. Στο επόμενο λεπτό ήρθε και η αποβολή του Κούτσκα με δύο σερί κίτρινες για να δώσει τη… χαριστική βολή στην Μίλαν.


Στο 87’ το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Νιάνγκ, βλέποντας δεύτερη κίτρινη για σπρώξιμο στον Ρέινα. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Ρομανιόλι στις καθυστερήσεις με τρομερό αυτογκόλ. Μάλιστα ο ίδιος προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα με το χέρι πριν αυτή περάσει τη γραμμή, χωρίς όμως να τα καταφέρει.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα γκέλα για Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα γκέλα για Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα γκέλα για Ατλέτικο


Η Ατλέτικο «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα της νεοφώτιστης Λεγκανιές, παραμένοντας χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.


Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Αλαβές, οι «ροχιμπλάνκος» την πάτησαν ξανά από νεοφώτιστη, μένοντας αυτή τη φορά στο 0-0 με την Λεγκανιές.


Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν την κατοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο αυτή δεν μετουσιώθηκε σε αξιόλογες ευκαιρίες. Με εξαίρεση ένα σουτ στην κίνηση από τον Γκριεζμάν (39’) και μια κοντινή κεφαλιά του Τόρες (90’), η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε δεν κατάφερε να ανησυχήσει τους νεοφώτιστους, μένοντας με δύο βαθμούς μετά από ισάριθμες αγωνιστικές.


Στον αντίποδα, η Λεγκανιές έφτασε τους 4 βαθμούς, έγινε η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Ολίμπικο» η Γιουβέντους

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Ολίμπικο» η Γιουβέντους

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Ολίμπικο» η Γιουβέντους


Με τον Κεντίρα να σκοράρει ξανά, η Γιουβέντους πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λάτσιο και έκανε το 2×2 στο πρωτάθλημα.


Η Γιουβέντους έφυγε με νίκη (1-0) από την έδρα της Λάτσιο και συνέχισε την παράδοση που την θέλει να μην χάνει στο «Ολίμπικο» από τους «λατσιάλι» σε αγώνα πρωταθλήματος από το 2003.


Χωρίς μεγάλες φάσεις το πρώτο ημίχρονο όπου για πρώτη φορά στην Ιταλία είδαμε time-out προκειμένου να δροσιστούν οι παίκτες. Ο Ντιμπάλα προσπάθησε να απειλήσει στο 9’ με κεφαλιά, ενώ στο 34’ ο Μαρκέτι χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ του Ασαμόα, κρατώντας το 0-0.


Στο 57’ ο Ντιμπάλα είχε σημαντική στιγμή με σουτ για να χριστεί σκόρερ, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 65’ το επικίνδυνο γύρισμα του Ιμόμπιλε δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κεντίρα έδωσε το προβάδισμα στην Γιουβέντους. Μετά από πάσα του Ντιμπάλα, ο Γερμανός κατέβασε ωραία τη μπάλα, γύρισε το σώμα του και με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-0.


Στα εναπομείναντα λεπτά οι πρωταθλητές διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα και έκαναν το 2×2 μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Φιορεντίνα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 με τριάρα η Τσέλσι, πρώτες νίκες για Άρσεναλ-Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 με τριάρα η Τσέλσι, πρώτες νίκες για Άρσεναλ-Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: 3×3 με τριάρα η Τσέλσι, πρώτες νίκες για Άρσεναλ-Λέστερ


Η Τσέλσι κέρδισε με 3-0 την Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έκανε το 3×3 στο πρωτάθλημα, ενώ η Άρσεναλ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γουότφορντ και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Πρώτη νίκη και για Λέστερ, 2-1 την Σουόνσι.


Σε περίπατο μετέτρεψε η Τσέλσι την αναμέτρηση με την Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε άνετη εντός έδρας νίκη με 3-0 και έγινε η πρώτη ομάδα με απόλυτο νικών έπειτα από τρεις αγωνιστικές.


Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό του αγώνα με άπιαστο σουτ του Αζάρ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 41’ ο Γουίλιαν διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με ωραίο σουτ από τα πλάγια της περιοχής.


Η Μπέρνλι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητική, ενώ γλίτωσε σε πολλές περιπτώσεις ένα τρίτο γκολ, με τους Ντιέγκο Κόστα και Αζάρ να σπαταλούν αρκετές ευκαιρίες για ακόμα ένα τέρμα. Το τρίτο γκολ ήρθε τελικά στο 89’ μετά από συνδυασμό δύο αλλαγών. Ο νεοεισελθόντας Πέδρο έδωσε πάρε-βάλε στον Μόουσες και ο Νιγηριανός διαμόρφωσε το τελικό 3-0, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.


Πρώτη νίκη για Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 με τριάρα η Τσέλσι, πρώτες νίκες για Άρσεναλ-ΛέστερΑπό την άλλη, η Άρσεναλ κέρδισε με 3-1 την Γουότφορντ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Οι «κανονιέρηδες» «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, έχοντας πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός κέρδισε πέναλτι, με το οποίο ο Καθόρλα «έγραψε» το 1-0 στο 9’, πέτυχε το 2-0 στο 40’ και στο 45+1’ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Οζίλ.


Το γκολ του Γερμανού ήταν και το No700 της Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, που έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα που φτάνει σε αυτό τον αριθμό μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, που είχαν βασικό τον Χοσέ Χολέμπας, μείωσαν σε 3-1 με πλασέ του Περέιρα (57’), όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να βρουν ένα δεύτερο γκολ και να επιστρέψουν στο ματς.


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Τότεναμ και Λίβερπουλ στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Τότεναμ και Λίβερπουλ στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά για Τότεναμ και Λίβερπουλ στο Λονδίνο


Τότεναμ και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Προηγήθηκαν με Μίλνερ (43’ πεν.) οι «κόκκινοι» που είχαν και δοκάρι, ισοφάρισε ο Ρόυζ (72’) για τους «πετεινούς».


Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Τότεναμ με την Λίβερπουλ στο Β. Λονδίνο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και αμφότερες έμειναν με μόλις μια νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές.


Η Λίβερπουλ ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες για να προηγηθεί και στο 43’ πήρε το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Μίλνερ, το οποίο κέρδισε ο Φιρμίνο από τον Λαμέλα.


Η Τότεναμ ήταν εκτός αγώνα στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη λίγο έλειψε να βρεθεί με 0-2 στην πλάτη. Στο 52’ η κεφαλιά του Μάτιπ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και δύο λεπτά μετά ο Μανέ βρήκε δίχτυα, μετά από γύρισμα του Λαλάνα, όμως ο επόπτης είχε ήδη σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ στον Άγγλο μέσο (χιλιοστά πιο μπροστά).


Η φάση αυτή φαίνεται αφύπνισε τους γηπεδούχους, που κέρδισαν μέτρα ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 64’ ο Μινιολέ απέκρουσε την κεφαλιά του Αλντερβάιρελντ, όμως στο 72’ ο Ρόους «εκτέλεσε» τον Βέλγο πορτιέρο, «γράφοντας» το 1-1. Το σκορ αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στα εναπομείναντα λεπτά, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει το νικητήριο τέρμα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more