Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα απώλεια και στο -6 η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα απώλεια και στο -6 η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα απώλεια και στο -6 η Μπαρτσελόνα


Η απογοητευτική Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», γνώρισε δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια και η διαφορά της με την Ρεάλ άνοιξε στους έξι βαθμούς λίγες μέρες πριν το «κλάσικο». Δύο δοκάρια και καθαρό ακυρωμένο γκολ είχαν οι γηπεδούχοι.


«Καταραμένο» αποδείχτηκε άλλη μια χρονιά το «Ανοέτα» για την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αγνοούν τη νίκη στο γήπεδο της Σοσιεδάδ από τον Μάιο του 2007 και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το τελικό 1-1 βάσει της εικόνας της αναμέτρησης.


Η Σοσιεδάδ είχε την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, επιβάλλοντας πλήρως το παιχνίδι της στον αγωνιστικό χώρο. Το ασφυχτικό pressing των Βάσκων δεν επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να ολοκληρώσει ούτε μια πάσα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, με τη μοναδική φάση των Καταλανών να έρχεται στο 41’ με ένα άστοχο σουτ του Σουάρες έξω από την περιοχή.


Στον αντίποδα, η Σοσιεδάδ είχε δύο σημαντικές στιγμές με κεφαλιές του Πριέτο (15’, 18’), ενώ στο 19’ το σουτ του Βέλα μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ο Ρούλι έδιωξε σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Νεϊμάρ και στο 53’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα το σκορ. Ο Τερ Στέγκεν απόκρουσε το πλασέ του Βέλα, ωστόσο ο Γουίλιαν Ζοζέ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0.


Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση (59’), με τον Νεϊμάρ να αποφεύγει δύο παίκτες και να δίνει μισό γκολ στον Μέσι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει μέσα από την περιοχή. Η Σοσιεδάδ συνέχισε να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ και στο 76’ είχε δοκάρι με σουτ του Βέλα έξω από την περιοχή. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης ο Χουάνμι σκόραρε από κανονική θέση, αλλά ο βοηθός ακύρωσε λανθασμένα το γκολ για οφσάιντ.


Στο 80’ ο Ίνιγο Μαρτίνεθ γλίτωσε την Σοσιεδάδ, διώχνοντας στη γραμμή το πλασέ του Ντένις Σουάρεθ και τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν δεύτερο δοκάρι με νέο σουτ το Βέλα έξω από την περιοχή. Το 1-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και η Μπαρτσελόνα έμεινε έξι βαθμούς πίσω από την Ρεάλ πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στο «Καμπ Νου».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Κρίνεται με ΠΑΟΚ το μέλλον του Στραματσόνι

Κρίνεται με ΠΑΟΚ το μέλλον του Στραματσόνι

Κρίνεται με ΠΑΟΚ το μέλλον του Στραματσόνι


Το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ θα κρίνει το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού.


Παρά τη νέα προβληματική εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανιώνιο, οι πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από τα κλιμάκια της διοίκησης της «πράσινης» ΠΑΕ, αναφέρουν ότι ο Αντρέα Στραματσόνι στηρίζεται και θα οδηγήσει κανονικά την ομάδα ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.


Το παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά» αναμένεται να κρίνει και το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο, αφού ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα φέρει στην πόρτα της εξόδου τον 40χρονο προπονητή.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα στο 90+3’

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα στο 90+3’

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα στο 90+3’


Ο Πανιώνιος κρατούσε τη νίκη στα χέρια του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Νέα Σμύρνη χάρη σε γκολ του Βιγιαφάνες στο 90+3’! Προηγήθηκαν με Ανσαριφάρντ (71’) οι «κυανέρυθροι» που είχαν ευκαιρίες και δοκάρι για δεύτερο τέρμα.


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Εκνευρισμένος ο Μαρινάκης

Εκνευρισμένος ο Μαρινάκης

Εκνευρισμένος ο Μαρινάκης


Φανερά προβληματισμένος για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο 0-0 με την Κέρκυρα ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από το «Γ. Καραϊσκάκης».


Η αποκαρδιωτική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο εντός έδρας 0-0 με την Κέρκυρα προκάλεσε τον έντονο προβληματισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είδε την ομάδα του να μην μπορούσε να φανεί απειλητική κόντρα στους «Φαίακες».


Μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» κατέβηκε αμέσως στον χώρο των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη όντας φανερά εκνευρισμένος από την τραγική εικόνα της ομάδας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν μίλησε τελικά στην ομάδα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Γκέλα ολκής για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Γκέλα ολκής για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Γκέλα ολκής για Ολυμπιακό


Ο αποκαρδιωτικός Ολυμπιακός «κόλλησε» στο 0-0 με την Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας βαθμολογική απώλεια μετά από 29 σερί νίκες!


Η ψυχωμένη Κέρκυρα υποχρέωσε τον τραγικό Ολυμπιακό σε γκέλα ολκής, φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο δεν κατάφερε να βρει λύσεις στο αμυντικό πλάνο των φιλοξενούμενων και γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας απώλεια από τις 6 Δεκεμβρίου του 2014!


Οι γηπεδούχοι είχαν από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσαν να δώσουν γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση. Η πρώτη φάση για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 9ο λεπτό, με τον Βιάνα να πλασάρει άουτ μετά από κόρνερ του Σεμπά. Τρία λεπτά μετά, ο Ελιουνούσι βρέθηκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη όμως τον Νίκιτς τον πρόλαβε διώχνοντας σε κόρνερ.


Το αμυντικό στήσιμο της Κέρκυρας έβαλε πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό, που προσπαθούσε να γίνει απειλητικός με μακρινά σουτ. Στο 24’ η προσπάθεια του Μπουχαλάκη έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 39’ ο Κουτζαβασίλης απόκρουσε το σουτ του Ομάρ από τα 35 μέτρα. Ο γκολκίπερ της Κέρκυρας μπλόκαρε και την προσπάθεια του Μιλιβόγεβιτς στο 42′, κρατώντας το σκορ στο 0-0.


Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) η Κέρκυρα «άγγιξε» το 1-0 στην αντεπίθεση, όμως ο Λεάλι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τουράμ, διώχνοντας με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να αμύνονταν αποτελεσματικά και ο Ολυμπιακός αδυνατούσε να απειλήσει παρά την είσοδο των Πάρντο, Μάρτινς και Ιντέγε.


Οι παίκτες του Μπέντο συνέχισαν να απειλούν μόνο με μακρινά σουτ, ενώ η Κέρκυρα δικαιούται να φωνάζει για τη φάση του 81’ όταν ο βοηθός Πετρόπουλος σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ του Τουράμ, που ήταν έτοιμος να μπει στην περιοχή του Λεάλι με πολύ καλές προϋποθέσεις. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδοκίμασε τους «ερυθρόλευκους», ενώ ακούστηκε ξανά το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες, που ήταν εκτός αποστολής.


Ολυμπιακός: Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Βιάνα, Μποτία, Ρέτσος (57′ Μαρτίνς), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (57′ Πάρντο), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72′ Ιντέγε), Σεμπά, Καρντόσο.


Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (66′ Γκόμες), Σπίνουλας, Ντουάλα (77′ Ντιμιτρόφσκι), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (89′ Κόντος), Ζαραδούκας, Ροζέριο, Νίκιτς.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more