Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Τριτσώνης ο αρχιδιαιτητής, αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα τα πρωταθλήματα

Τριτσώνης ο αρχιδιαιτητής, αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα τα πρωταθλήματα

Τριτσώνης ο αρχιδιαιτητής, αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα τα πρωταθλήματα


Ο Σταύρος Τριτσώνης είναι και επίσημα ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπή Διαιτησίας, μετά από απόφαση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Κουκουλάκης ο ένας βοηθός, ξεκινούν από την Τρίτη όλα τα πρωταθλήματα.


Βρέθηκαν τα δύο από τρία μέλη της νέας ΚΕΔ. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης πρότεινε τον Σταύρο Τριτσώνη ως αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ και αυτός θα είναι ο επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας.


Ο ένας συνεργάτης του Τριτσώνη θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης, ενώ οι υπόλοιποι συνεργάτες του, θα ανακοινωθούν πιθανότατα την Παρασκευή (18/11).


Έτσι, από τις 22 Νοεμβρίου ξεκινάνε όλες οι εθνικές διοργανώσεις και την Τετάρτη θα γίνει κανονικά το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό.


Αναλυτικά οι αποφάσεις:


«Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης διορίστηκε Προεδρεύων της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της έως της οριστικής συγκρότησης της σύνθεσης Κ.Ε.Δ. Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης. Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες της νέας Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους.

Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα στελέχωσης της Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος γι’ αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.


Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης από την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις που τροποποιούν άρθρα του υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο.


Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία του κ. Γ.Μπίκα.


Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα συγκληθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε.
Εγκρίθηκε η διοργάνωση σχολής προπονητών από την ΕΠΣ Μακεδονίας (UEFA B & UEFA C) και σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας από την ΕΠΣ Λέσβου».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Μιλάει με ΜΚ Ντονς για να γίνει προπονητής της ο Τζέραρντ!

Μιλάει με ΜΚ Ντονς για να γίνει προπονητής της ο Τζέραρντ!

Μιλάει με ΜΚ Ντονς για να γίνει προπονητής της ο Τζέραρντ!


Σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΜΚ Ντονς για να αναλάβει τον πάγκο της αγγλικής ομάδας βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ, όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα.


Τα πρώτα του βήματα στην προπονητική φέρεται ότι ετοιμάζεται να διανύσει ο Στίβεν Τζέραρντ, αφού τα αγγλικά Μέσα τον παρουσιάζουν ως υποψήφιο για τον πάγκο της ΜΚ Ντονς (3η κατηγορία στην Αγγλία).


Όπως υποστηρίζει το «BBC», ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.


Προ ημερών, ο 36χρονος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και αυτή την περίοδο κάνει μαθήματα για να αποκτήσει το δίπλωμα UEFA A, το δεύτερο καλύτερο δίπλωμα για έναν προπονητή, κάτω από το UEFA Pro.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πέρασε τα τεστ και παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Ζέκα

Πέρασε τα τεστ και παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Ζέκα

Πέρασε τα τεστ και παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Ζέκα


Ο Κάρλος Ζέκα πέρασε με επιτυχία τα τεστ για να γίνει κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και το αργότερο μέχρι τις αρχές του νέου έτους αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε.


Έτοιμος να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο είναι ο Κάρλος Ζέκα, καθώς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πέρασε επιτυχώς τα τεστ της Ειδικής Επιτροπής Πολιτογράφησης, που είναι το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών για την έκδοση ελληνικών διαβατηρίων, την περασμένη εβδομάδα.


Ο 28χρονος κλήθηκε να δώσει συνέντευξη ενώπιον των μελών της επιτροπής, απαντώντας σε ερωτήσεις για τη γνώση της ελληνικής γλώσσας και σε θέματα που αφορούν στην ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας. Πλέον, απομένουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα, τα οποία θα «τρέξει» το Υπουργείο Εσωτερικών. Το τελικό στάδιο είναι η κοινοποίηση του θέματος στην UEFA και τη FIFA προκειμένου να επισημοποιηθεί η ελληνοποίηση του παίκτη.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα έχει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο το αργότερο μέχρι τις αρχές του χρόνου, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε για το παιχνίδι της Εθνικής με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες (25/3).


Υπενθυμίζεται ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης» έχει δηλώσει ότι υπολογίζει στον μέσο του Παναθηναϊκού και μάλιστα έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του:


«Ελπίζουμε να πάρει σύντομα το νέο διαβατήριο, το ελληνικό διαβατήριο. Είναι ένας παίκτης πολύ καλός. Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του απ’ το καλοκαίρι και θα τον ήθελα στην ομάδα. Παρότι έχω πολλούς και καλούς αμυντικούς μέσους, είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει επιπλέον λύσεις. Περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βγάλει το διαβατήριο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Ενας χρόνος στον Σπανό, μία αγωνιστική στον Ατρόμητο

Ενας χρόνος στον Σπανό, μία αγωνιστική στον Ατρόμητο

Ενας χρόνος στον Σπανό, μία αγωνιστική στον Ατρόμητο


Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο τιμωρήθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, για την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μια αγωνιστική στην έδρα της ομάδας, που θα ασκήσει έφεση.


Ένα χρόνο εκτός γηπέδων θα μείνει ο Γιώργος Σπανός για τη συμπεριφορά του μετά το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, στις 29 Οκτωβρίου. Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών κι εξέφρασε σε έντονο ύφος τα παράπονά του για τη διαιτησία, ενώ αργότερα υποστήριξε ότι «παίζαμε 11 εναντίον 14. Υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».


Γι’ αυτό το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ του επέβαλε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο, ενώ οι Περιστεριώτες τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Ο σύλλογος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, εκτιμά την απόφαση ως ιδιαιτέρως αυστηρή και θα ασκήσει έφεση στο αρμόδιο Δευτεροβάθμιο Όργανο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more