Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Euro 2016: Πρόκριση με τριάρα για Ισπανία

Euro 2016: Πρόκριση με τριάρα για Ισπανία

Euro 2016: Πρόκριση με τριάρα για Ισπανία


Η Ισπανία κέρδισε με 3-0 την Τουρκία, έκανε το 2×2 στον όμιλο και προκρίθηκε με άνεση στα νοκ-άουτ. Δύο γκολ ο Μοράτα, ένα γκολ και μία ασίστ ο Νολίτο.


Μετά τις Γαλλία και Ιταλία, η Ισπανία έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους «16». Οι «φούριας ρόχας» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Τουρκία, πήραν εμφατική νίκη με 3-0 και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ.


Μοράτα με δύο τέρματα (34’, 48’) και Νολίτο με γκολ (37’) και ασίστ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, η οποία μετράει δύο νίκες χωρίς να δεχτεί ακόμα γκολ.


Αντίθετα, η Τουρκία έμεινε χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές και θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στους Τσέχους την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να ελπίζει σε πρόκριση μέσω των καλύτερων τρίτων.


Το ματς:


Euro 2016: Πρόκριση με τριάρα για ΙσπανίαΗ Ισπανία ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 7’ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπαμπατσάν να διώχνει το σουτ του Μοράτα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπαλτά «φλέρταρε» με αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και δευτερόλεπτα μετά η κεφαλιά του Πικέ πέρασε πάνω από την τουρκική εστία.

Οι «φούριας ρόχας» είχαν την απόλυτη υπεροχή και χρειάστηκαν τρία λεπτά για να «κλειδώσουν» τη νίκη. Στο 34’ ο Μοράτα εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Νολίτο και με ωραία κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Αυτή ήταν μόνο η αρχή, αφού τρία λεπτά μετά ο Νολίτο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τοπάλ και από κοντά «έγραψε» το 2-0, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη για τους Ισπανούς.


Το 3ο γκολ για την ομάδα του Ντελ Μπόσκε ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 48’, ο Ινιέστα έβγαλε στον Άλμπα (ήταν εκτεθειμένος), αυτός έδωσε στον Μοράτα και ο φορ της Γιουβέντους «έγραψε» το 3-0, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικά και η Ισπανία έγινε η 3η ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16».


Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Ισπανία 6 (4-0)
2. Κροατία 4 (3-2)
3. Τσεχία 1 (2-3)
4. Τουρκία 0 (0-4)




Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου