Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με 7αρα ο ΠΑΟΚ, απέκλεισαν την ΑΕΛ τα Τρίκαλα

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με 7αρα ο ΠΑΟΚ, απέκλεισαν την ΑΕΛ τα Τρίκαλα

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με 7αρα ο ΠΑΟΚ, απέκλεισαν την ΑΕΛ τα Τρίκαλα


Με εφτά γκολ στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 7-0 τον Πανελευσινιακό και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Στα Τρίκαλα το άλλο εισιτήριο, 1-0 την ΑΕΛ με γκολ του δανεικού από τους «βυσσινί», Γιαννιτσάνη.


Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανελευσινιακό. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε εμφατική νίκη με 7-0 στην Ελευσίνα και εξασφάλισε ως πρώτος -και χωρίς να δεχτεί γκολ- την πρόκριση για τους «16».


Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Θεσσαλονικείς να πάρουν μια άνετη νίκη. Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, είχε δοκάρι και φάσεις για γκολ, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.


Το «γόρδιο δεσμό» έλυσε στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Στέφανος Αθανασιάδης, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά-ψαράκι. Την ασίστ έδωσε ο 20χρονος Δελιγιάννης, ο οποίος στο 52’ «σέρβιρε» και το 2-0 στον Περέιρα. Πέντε λεπτά μετά ο Σακχόφ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 70’ ο Μυστακίδης μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, «γράφοντας» το 4-0 με κοντινό πλασέ.


Πέντε λεπτά μετά, ο Έλληνας άσος σημάδεψε το δοκάρι, ωστόσο ο Κουλούρης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 77’ ο Πέλκας έγινε ο 6ος διαφορετικός σκόρερ του ΠΑΟΚ, «γράφοντας» το 6-0 με ωραίο πλασέ, ενώ ο ίδιος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 7-0 στο 90’.


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου