Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Σαμπιονά: Νέα «σφαλιάρα» για Παρί πριν την Άρσεναλ

Σαμπιονά: Νέα «σφαλιάρα» για Παρί πριν την Άρσεναλ

Σαμπιονά: Νέα «σφαλιάρα» για Παρί πριν την Άρσεναλ


Νέα «σφαλιάρα» για την Παρί Σεν Ζερμέν λίγες μέρες πριν την Άρσεναλ. Μετά την ήττα από την Μονακό, οι Παριζιάνοι ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις κόντρα στην Σεντ Ετιέν (1-1 στο Παρίσι), γνωρίζοντας δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.


Νέα αποτυχία για την Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα από την Μονακό (3-1) στο Πριγκιπάτο. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σεντ Ετιέν στο Παρίσι, βγάζοντας προβληματική εικόνα στο χορτάρι.


Η Σεντ Ετιέν στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος κόντρα στους πρωταθλητές, αν και στο 41’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ματουιντί. Ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» όμως στο 67’ έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Παρί σε πέσιμο του Γάλλου μέσου. Ο Λούκας δεν έχασε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ανοίγοντας το σκορ για τους Παριζιάνους.


Ο Έμερι έριξε στο ματς τους Ντι Μαρία και Καβάνι, όμως η Παρί δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το ματς. Αυτό το πλήρωσε στο 90+2’, με τον Μαλκί να βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Μπέριτς να ισοφαρίζει από κοντά σε 1-1, «παγώνοντας» το «Παρκ Ντε Πρενς».


Η Παρί δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερο σερί παιχνίδι, ενώ σ’ όλα αυτά προστίθεται και ο τραυματισμός το Κουρζαβά, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Χρικόβιακ. Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην Άρσεναλ


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου