Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός


Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Ιντέγε (48’, 74’), Μιλιβόγιεβιτς (69’) και Φορτούνης (71’) οι σκόρερ, καθαρό οφσάιντ το πρώτο γκολ.


Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο όλα ξεκίνησαν από γκολ-οφσάιντ του Ιντέγε, το οποίο άνοιξε το δρόμο για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο.


Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν ορεξάτα το παιχνίδι, απειλώντας από τα πρώτα λεπτά για να ανοίξουντο σκορ. Στο 4’ Σεμπά και Φορτούνης δεν κατάφεραν να σκοράρουν από κοντά, ενώ στο 21’ ο Μουλόπουλος έσωσε τον Λεβαδειακό από βέβαιο γκολ, διώχνοντας στη γραμμή το πλασέ του Ιντέγε.


Στο 27’ ο Τριποτσέρης έκοψε το σουτ του Ελιονούσι, ενώ στο 30’ η προβολή του Μποτία από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο Λεβαδειακός απάντησε στο επόμενο λεπτό με ωραίο σουτ του Σίλβα που έβγαλε σε κόρνερ ο Λεάλι. Στο 38’ ο Σεμπά απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος υποχρέωσε τον Ναμάσκο σε σπουδαία επέμβαση με το ένα χέρι. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στον Λεβαδειακό, με τον Λεάλι να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Μάντζιου.


περισσότερα σε λίγο


Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (74′ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72′ Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε (77′ Καρντόσο)

Λεβαδειακός: Nαμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (60′ βασιλείου), Μαχαίρας (73′ Καλτσάς), Μέντες, Μάντζιος, Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46′ Γιακουμάκης)


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου