Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός, «λάμψη» Μαμούτε

Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός, «λάμψη» Μαμούτε

Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός, «λάμψη» Μαμούτε


Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-1 τον Πανιώνιο σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο, με τον Μαμούτε να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, πετυχαίνοντας δύο γκολ.


Με πρωταγωνιστή τον Μαμουτέ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 του Πανιωνίου σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής με παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής.


Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στο 11’ κέρδισε το φάουλ, απ’ το οποίο ο Πέτριτς άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπουμάλ κέρδισε πέναλτι και ο Μαμουτέ το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» το 2-0.


Ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 26’, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ. Ο 21χρονος πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα από τον Κόρμπο και στο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο «έγραψε» το 3-0.


Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές και ο Πανιώνιος, ξεκίνησε πιο δυνατά, μειώνοντας στο 50′ με τον Χαλκιαδάκη.. Τρία λεπτά μετά, ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Βλαχοδήμου και διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Σάντσες μετά από δυόμιση μήνες, ενώ στο 61’ ο Μαρινάκης ένιωσε πρόβλημα στη γάμπα και αντικαταστάθηκε.


Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Οδ. (46’ Γιαννακόπουλος), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης (63’ Νάνο), Χουχούμης (73’ Βαλμάς), Εσιέν (57’ Εβαντζελίστα), Λαγός, Πέτριτς (46’ Κλωναρίδης), Μαμούτε, Μπουμάλ (46’ Καλτσάς), Βλαχοδήμος Π. (67’ Στάικος).


Πανιώνιος: Παπαδόπουλος (46’ Γιαννιώτης), Αργυρόπουλος (73’ Βλάχος), Οικονόμου, Πατσατζόγλου (76’ Βλάχος Κ), Ποζατζίδης (59’ Τασουλής), Κόρμπος (46’ Μπακασέτας), Τζανδάρης, (76’ Μπλέτσας), Χαλκιαδάκης, Καθάριος, Καραμάνος (82’ Πινιώτης), Μπαρκάν (59’ Βιγιάλμπα).


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου