Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Νίκη στο Άμστερνταμ για Γαλλία (video)

Νίκη στο Άμστερνταμ για Γαλλία (video)

Νίκη στο Άμστερνταμ για Γαλλία (video)


Με γκολ του Ματουιντί στο 87’ η Γαλλία κέρδισε με 3-2 την Ολλανδία (επέστρεψε από το 0-2) στο Άμστερνταμ, στο ματς που οι Ολλανδοί «αποχαιρέτησαν» τον Γιόχαν Κρόιφ.


Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Γαλλία κέρδισε με 3-2 την Ολλανδία στην «Άμστερνταμ Αρίνα» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη φιλική ήττα του Νοεμβρίου με 2-0 από την Αγγλία.


Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μέχρι το 13’ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Μόλις στο 6’, ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 13’ ο Ζιρού διπλασίασε τα τέρματα των «τρικολόρ» με πλασέ εντός περιοχής.


Νίκη στο Άμστερνταμ για Γαλλία (video)Ένα λεπτά μετά (14’), όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για να χειροκροτήσει τον Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος έφυγε την Πέμπτη (25/3) από τη ζωή ύστερα από μάχη με την επάρατο νόσο.


Οι Γάλλοι είχαν την υπεροχή και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τρίτο γκολ μέχρι το ημίχρονο, όμως ο Γκριεζμάν σε δύο προσπάθειες (20’, 26’) δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47’), η Ολλανδία κατάφερε να επιστρέψει στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ, ο οποίος όμως χρησιμοποίησε το χέρι του.


Η Γαλλία είχε δοκάρι με τον Παγιέτ στο 60’ για να ξαναπάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και στο 86’ ο ξεχασμένος από τη γαλλική άμυνα, Αφελάι ισοφάρισε σε 2-2 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό, ο Μαρσιάλ έδωσε στον Ματουιντί και ο Γάλλος μέσος σκόραρε από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ των «τρικολόρ».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου