Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Σέριε Α: Με Ελ Σαραουί η Ρόμα (video)

Σέριε Α: Με Ελ Σαραουί η Ρόμα (video)

Σέριε Α: Με Ελ Σαραουί η Ρόμα (video)


Με τον Ελ Σαραουί να πετυχαίνει γκολάρα στο ντεμπούτο του, η Ρόμα κέρδισε με 3-1 την Φροζινόνε στο «Ολίμπικο» και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι.


Πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές για την Ρόμα, η οποία επικράτησε 3-1 της Φροζινόνε στο «Ολίμπικο», διατηρώντας τις ελπίδες της για την 3η θέση.


Οι «τζιαλορόσι» προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με γκολ του Ναϊνγκολάν, όμως η Φροζινόνε απάντησε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 24’ με ωραία προσπάθεια και τελείωμα του Τσιοφάνι. Η Ρόμα πίεσε για να ξαναπάρει το προβάδισμα και τα κατάφερε στο ξεκίνημα της επανάληψης χάρη σε συνδυασμό δύο…. μεταγραφών της.


Στο 48’, ο Ζουκάνοβιτς έκανε το γύρισμα και ο Ελ Σαραουί με τρομερό τακουνάκι που θύμισε… Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, «έγραψε» το 2-1, πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του με τη Ρόμα. Το τελικό 3-1 πέτυχε στο 84’ ο Πιάνιτς, «σφραγίζοντας» τη νίκη των «τζιαλορόσι».


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου