Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Σέριε Α: «Τρένο» χωρίς… φρένα η Γιουβέντους

Σέριε Α: «Τρένο» χωρίς… φρένα η Γιουβέντους

Σέριε Α: «Τρένο» χωρίς… φρένα η Γιουβέντους


Η Γιουβέντους διέλυσε με 4-0 την Κιέβο στη Βερόνα και έφτασε τις 12 σερί νίκες στην Σέριε Α, ισοφαρίζοντας το δικό της προσωπικό ρεκόρ!


Δεν σταματιέται στην Ιταλία η Γιουβέντους! Μετά τη νίκη κόντρα στη Ρόμα (1-0) και την τριάρα απέναντι στην Ίντερ για το Κύπελλο (3-0), η «Γηραιά Κυρία» ισοπέδωσε με 4-0 την Κιέβο στη Βερόνα και έφτασε τις 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα (15 σ’ όλες τις διοργανώσεις).


Ο Μάντζουκιτς απουσίασε με πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο ο Άλβαρο Μοράτα συνέχισε το σκοράρισμα, μετά το ματς κόντρα στην Ίντερ, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 6’ και στο 40’.


Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Σάντρο στο 61’ και ο ίδιος πέτυχε το ωραιότερο γκολ του αγώνα στο 67’ με όμορφη ατομική ενέργεια και τελείωμα.


Με τη νίκη, η Γιουβέντους έφτασε τους 48 βαθμούς και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Σέριε Α, όντας στο +1 από τη Νάπολι, η οποία υποδέχεται την Έμπολι.


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου