Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Νέων!

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Νέων!

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Νέων!


Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην «Elite Round» του Euro U19 έκανε η Εθνική Νέων, νικώντας με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ουαλίας, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης.


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 6ο όμιλο των προκριματικών η Εθνική Νέων, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Ουαλίας στο Ρέξαμ.


Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα είχε την υπεροχή και στο 59’ ο Μίγκος άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Ελλάδα. Το 2-0 ήρθε στο 78’, με τον Νικολάου να βρίσκει δίχτυα με προβολή μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μίγγος.


Το Σάββατο (12/11) η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει το Λουξεμβούργο και σε περίπτωση νίκης θα «σφραγίσει» την πρόκριση για την επόμενη προκριματική φάση, την αποκαλούμενη «Elite Round».
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ουαλία: Χέιλ-Μπράουν, Κοξ, Πουλ, Αμπάντου, Ντα Σίλβα, Τζακ Έβανς (76′ Λούις), Σμιθ, Χάρις, Γούντμπερν (90′ Χάρινγκτον), Κίραν Έβανς (46′ Μπρόντχεντ), Ρόμπερτς.


Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς, Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος (90′ Παυλίδης), Σταθόπουλος (69′ Σαμπανίδης), Βρουσάι (78′ Οικονομίδης), Νικολάου, Νάτσος.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου