Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι στο 90+6’ ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι στο 90+6’ ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι στο 90+6’ ο Ολυμπιακός


Με γκολ του Μιλιβόγιεβιτς στο 90+6’ ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», σ’ ένα επεισοδιακό ντέρμπι 2,5 ωρών (!) με ένταση, αψιμαχίες και διακοπές. Προηγήθηκαν με Βαρέλα (6’) οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισε ο ίδιος παίκτης με αυτογκόλ (25’), σε φάση που είχε προηγηθεί οφσάιντ.


Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με γκολ του Μιλιβόγιεβιτς στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-1 και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με γκολ του Βαρέλα, ωστόσο στο 25’ ο αμυντικός του ΠΑΟΚ υπέπεσε σε αυτογκόλ, αν και η φάση θα έπρεπε να διακοπεί νωρίτερα με οφσάιντ.


Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις μεγάλες ευκαιρίες που του προέκυψαν και το πλήρωσε λίγο πριν το τελικό σφύριγμα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.


Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δυόμιση ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, αφού η ρίψη καπνογόνων προκάλεσε 7λεπτη καθυστέρηση στο ξεκίνημα του αγώνα, 9λεπτη καθυστέρηση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ολιγόλεπτη καθυστέρηση στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ μετά το 2-1, νέα καπνογόνα από την εξέδρα έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, αναγκάζοντας τον Αρετόπουλο να διακόψει και πάλι το παιχνίδι.


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου