Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε την Τρίπολη με σούπερ Κουλούρη!

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε την Τρίπολη με σούπερ Κουλούρη!

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε την Τρίπολη με σούπερ Κουλούρη!


Με δύο γκολ του Κουλούρη σε διάστημα δύο λεπτών (22’, 24’), ο ΠΑΟΚ πέρασε με 2-1 από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης και έκανε το 2×2 στο πρωτάθλημα. Με δέκα από το 44’, λόγω αποβολής του Μπέρτου, οι γηπεδούχοι, που κατάφεραν να μειώσουν στο 62’ με πέναλτι του Ιωαννίδη.


Με σπουδαία νίκη έφυγε από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ! Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε την έμπνευση να βάλει βασικό τον Ευθύμη Κουλούρη και ο Έλληνας άσος δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του, οδηγώντας την ομάδα του σε μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα.


Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά για το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Στα πρώτα έντεκα λεπτά, ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε κερδίσει ήδη πέντε κόρνερ, ωστόσο χρειάστηκε το λάθος του Ιγκλέσιας για να πάρει το προβάδισμα. Στο 22’, ο Ροντρίγκες επωφελήθηκε το λάθος διώξιμο του Αργεντινού και επιχείρησε το σουτ, ο Κοσίτσκι έδιωξε, όμως ο Κουλούρης ήταν στο κατάλληλο σημείο και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Ο Έλληνας άσος είχε πάρει τη θέση του Αθανασιάδη στο αρχικό σχήμα και δύο λεπτά μετά διπλασίασε το σκορ του ΠΑΟΚ με ένα πανέμορφο γκολ. Μετά από σέντρα του Ροντρίγκες, ο νεαρός επιθετικός έπιασε ένα σκαστό βολέ, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 2-0.


Μετά το δεύτερο γκολ, ο Αστέρας κέρδισε μέτρα και έψαξε τον τρόπο για να επιστρέψει στο ματς. Μάλιστα, στο 32’ θα μπορούσε να μειώσει σε 2-1, όμως ο Σακχόφ έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Τσουκαλά. Παρόλα αυτά, στο 44’ οι γηπεδούχοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Μπέρτου, ο οποίος βρήκε με τις τάπες τον Κρέσπο στα πλευρά, μετά από εναέρια μονομαχία των δύο παικτών. Ο Αρετόπουλος άφησε τη φάση να συνεχιστεί αλλά κατόπιν υπόδειξης του Τίκα έδειξε τελικά την κόκκινη κάρτα.


Στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’), ο Κουλούρης θα μπορούσε να πετύχει χατ-τρικ αλλά το αριστερό βολέ του από πλάγια θέση βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο χαλαρά στο δεύτερο μέρος και στο 61’ ο Αστέρας κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Σε μία σύγχυση έπειτα από στημένη φάση, ο Βαρέλα ανέτρεψε τον Ιγκλέσιας και ο Ιωαννίδης ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, μειώνοντας σε 2-1.


Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε από την μείωση του σκορ, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 77’ ο Ροντρίγκες πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με… ρουκέτα από τα 30 μέτρα. Έξι λεπτά μετά, ο Κοσίσκι έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Κίτσιου και στο 86’ αντέδρασε ξανά σωστά σε κεφαλιά του Τζάλμα.


Ο Αστέρας κατάφερε να μείνει στο ματς και στο 90’ θα μπορούσε να φέρει το σκορ στα ίσια, όμως το σουτ του Γιαννούλη από καλή θέση πέρασε άουτ. Το 2-1 ήταν το τελικό σκορ και ο ΠΑΟΚ έκανε και αυτός το «2 στα 2» μετά τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Πλατανιά.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου