Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Βαριά φιλική ήττα για Παναθηναϊκό στην Κύπρο (video)

Βαριά φιλική ήττα για Παναθηναϊκό στην Κύπρο (video)

Βαριά φιλική ήττα για Παναθηναϊκό στην Κύπρο (video)


Φιλική ήττα-καμπανάκι για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0 από την Ομόνοια στην Κύπρο και ο Αντρέα Στραματσόνι καλείται να δουλέψει αρκετά ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπρόντμπι. Ντάρμπισαϊρ (24’), Αγκάγιεφ (56’) και Σέρινταν (79’) οι σκόρερ.


Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 από την Ομόνοια στην Κύπρο, παρουσιάζοντας μεγάλα προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρόντμπι για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.


Το δίδυμο Ρέις-Ιβανόφ δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα σημείο, ενώ οι απουσίες των Μολέδο και Ζέκα έβγαζαν… μάτι. Παράλληλα, οι Μέστο και Νάνο είχαν πολλά προβλήματα κόντρα στους Κύπριους.


Η Ομόνοια πατούσε καλύτερα από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 24’ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον πρώην «ερυθρόλευκο», Ματ Ντάρμπισαϊρ. Μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια των Κλέιτον, Χριστοφή και Αγκάγιεφ, η μπάλα βρέθηκε στον Άγγλο φορ και αυτός σε κενή εστία «έγραψε» το 1-0.


Μετά το γκολ, ο Παναθηναϊκός είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για να απαντήσει άμεσα, όμως Μπουμάλ (28’) και Λέτο (31’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση, με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.


Όπως και στο πρώτο μέρος, οι Κύπριοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 56’ έφτασαν στο 2-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας, η άμυνα του Παναθηναϊκού αδράνησε και ο Αγκάγιεφ με διαγώνιο σουτ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 64’ ο Ιμπάρμπο βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα από κάθετη του Βιγιαφάνιες χωρίς να καταφέρει όμως να πλασάρει.


Το 3-0 ήρθε στο 79’ όταν μετά από λάθος του Νάνο, ο Καρλίτος έκανε παράλληλη μπαλιά και ο Σέρινταν από κοντά με πλασέ νίκησε τον Βλαχοδήμο, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.


ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή (75′ Κότσαρης), Δημητρίου, Νασιμέντο (88′ Κονομής), Παντελιάδης, Μαργκάσα (58′ Καρλίτος), Τουρέ, Φυλακτού, Κλέιτον (58′ Φλορέσκου), Χριστοφή (58′ Ούρσουλιτς), Αγκάγιεφ, Ντάρμπισαιρ (80′ Φραγκίσκου).


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46′ Ο. Βλαχοδήμος), Μέστο (68′ Μαρινάκης), Ρέις (68′ Ευαγγέλου), Ιβανόφ (46′ Γουακάσο), Κουτρουμπής, Νάνο, Λεντέσμα (68′ Στάικος), Λουντ, Βιγιαφάνιες (68′ Π. Βλαχοδήμος), Μπουμάλ (46′ Ιμπάρμπο), Λέτο (68′ Ρινάλντι).


[embedded content]


[embedded content]


[embedded content]


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου