Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Σούπερ Λιγκ: Νέα τριάρα ο ΠΑΟΚ, υποβιβάστηκε η Καλλονή

Σούπερ Λιγκ: Νέα τριάρα ο ΠΑΟΚ, υποβιβάστηκε η Καλλονή

Σούπερ Λιγκ: Νέα τριάρα ο ΠΑΟΚ, υποβιβάστηκε η Καλλονή


Μετά την τριάρα στο Αγρίνιο, ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς κέρδισε με 3-0 την Καλλονή, που και μαθηματικά αποχαιρετάει την Σούπερ Λιγκ. Μυστακίδης (28’), Αθανασιάδης (58’) και Κοροβέσης (76’) οι σκόρερ, αποχώρησε με τραυματισμό ο πρώτος.


Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 3-0 την Καλλονή στην Τούμπα, με τους φιλοξενούμενους να αποχαιρετούν και μαθηματικά την πρώτη κατηγορία.


Οι γηπεδούχοι είχαν φλύαρη κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, ωστόσο στο 28’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Χαρίσης έβγαλε στον Μυστακίδη και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-0. Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το ημίχρονο, η Καλλονή προσπάθησε να βρει απάντηση, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.


Ο ΠΑΟΚ δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση του πρώτου μέρους, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης φρόντισε να «κλειδώσει» τη νίκη, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ με τον Κλάους (58’). Μετά από σέντρα του Λέοβατς, ο Έλληνας φορ σκόραρε με ωραίο σουτ και βρήκε ξανά δίχτυα μετά τα δύο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό.


Εννέα λεπτά μετά, ο κόσμος στην Τούμπα χειροκρότησε τον Ροντρίγκες, ο οποίος έκανε την επανεμφάνιση του, αντικαθιστώντας τον Μυστακίδη που τραυματίστηκε (πρόβλημα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο).


Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι μπήξε ορεξάτος και από τα δικά του πόδια ήρθε το 3ο γκολ στο 76’, με τον Κοροβέση να διαμορφώνει το τελικό 3-0. Η Καλλονή δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει τέταρτο γκολ στο φινάλε, αλλά ο Κλάους αστόχησε σε τετ-α-τετ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου