Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Δανεικός στην Λουγκάνο ο Δώνης

Δανεικός στην Λουγκάνο ο Δώνης

Δανεικός στην Λουγκάνο ο Δώνης


Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Χρήστου Δώνη στη Λουγκάνο, με την ελβετική ομάδα να διατηρεί οψιόν αγοράς του Έλληνα άσου.


Στο ελβετικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στη Λουγκάνο μέχρι το φινάλε της σεζόν. Στο συμβόλαιό του 21χρονου υπάρχει οψιόν αγοράς καθώς και ποσοστό μεταπώλησης εφόσον ενεργοποιηθεί η οψιόν.


Υπενθυμίζεται ότι στη Λουγκάνο αγωνίζεται και ο αδερφός του Χρήστου, Τάσος, ο οποίος μετράει δύο γκολ σε 12 παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή, η ελβετική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος της χώρας, ισοβαθμώντας με την Βαντούζ στους 19 βαθμούς.


Η ανακοίνωση:


«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με την ελβετική ομάδα Λουγκάνο για το δανεισμό του Χρήστου Δώνη. Στη συμφωνία προβλέπεται ο δανεισμός του Δώνη έως τις 30 Ιουνίου 2016 με το σύλλογο της Ελβετίας να έχει το δικαίωμα αγοράς του εφόσον καταβληθεί το προβλεπόμενο ποσό»


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου