Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ο Καμπαγιέρο χάρισε τον τίτλο στην Σίτι!

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ο Καμπαγιέρο χάρισε τον τίτλο στην Σίτι!

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ο Καμπαγιέρο χάρισε τον τίτλο στην Σίτι!


Με τον Καμπαγιέρο να πραγματοποιεί τρεις επεμβάσεις στη διαδικασία των πέναλτι, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Λίβερπουλ στην «ρώσικη ρουλέτα» (1-1 κ.δ) και κατέκτησε το Λιγκ Καπ για τέταρτη φορά στην ιστορία της.


Ο πρώτος τίτλος στην Αγγλία ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι! Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Καμπαγιέρο, οι «πολίτες» κέρδισαν με 3-1 την Λίβερπουλ στη διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησαν το Λιγκ Καπ Αγγλίας για τέταρτη φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά από το 2014.


Οι «πολίτες» πήραν το προβάδισμα στο 49’ με τον Φερναντίνιο, ωστόσο η Λίβερπουλ απάντησε στο 82’ με τον Κουτίνιο, στέλνοντας τον τελικό στην παράταση και κατόπιν στα πέναλτι. Εκεί, ο Καμπαγιέρο κατέβασε ρολά, πραγματοποιώντας τρεις μεγάλες επεμβάσεις και η Σίτι πήρε το τρόπαιο με 3-1!


Τα πέναλτι: Τσαν 1-0, Φερναντίνιο 1-0 (δοκάρι), Λούκας 1-0 (απόκρουση Καμπαγιέρο), Νάβας 1-1, Κουτίνιο 1-1 (απόκρουση Καμπαγιέρο), Αγκουέρο 1-2, Λαλάνα 1-2 (απόκρουση Καμπαγιέρο), Τουρέ 1-3


περισσότερα σε λίγο


Οι κατακτήσεις:



This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου