Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Με Μπαρμπόσα η ΑΕΚ στο ντέρμπι

Με Μπαρμπόσα η ΑΕΚ στο ντέρμπι

Με Μπαρμπόσα η ΑΕΚ στο ντέρμπι


Στην αποστολή της ΑΕΚ για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος βγήκε νικητής στη μάχη με τον χρόνο. Εκτός ο Τζανετόπουλος.


Κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο άσος της «Ένωσης» προπονούνταν κανονικά τις τελευταίες ημέρες και ο Γκουστάβο Πογιέτ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».


Αντίθετα, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κορδέρο και Σοϊλέδη που συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα. Εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Τζανετόπουλος και Βασιλαντωνόπουλος, όπως και ο Κρισάντους ο οποίος δεν υπολογίζεται.


Αναλυτικά η αποστολή:


Ανέστης, Μπαρόχα, Μπακάκης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Ζουκουλίνι, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου