Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Διπλό» με Μέσι η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Διπλό» με Μέσι η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Διπλό» με Μέσι η Μπαρτσελόνα (video)


Η Μπαρτσελόνα ήταν κακή κόντρα στην Μάλαγα, ωστόσο με γυριστό του Μέσι πέρασε με 2-1 από το «Ροσαλέδα» και ανέβηκε στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.


Έστω και δύσκολα, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-1 την Μάλαγα στην Ανδαλουσία και ξέφυγε προσωρινά με +1 από την Ατλέτικο, μια εβδομάδα πριν την μεταξύ τους μονομαχία στο «Καμπ Νου».


Οι Καταλανοί κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, με τον Σουάρες να δίνει στον Μουνίρ και τον Ισπανό να σκοράρει σε κενή εστία, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.


Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους, αφού η Μάλαγα πήρε τον έλεγχο και πίεζε για την ισοφάριση. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα στην άμυνα (ο Βερμάελεν αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Ματιέ!) και στο 13’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μπουσκέτς.


Ένα λεπτό μετά ο Μπράβο έκανε σωτήρια απόκρουση σε σουτ του Τσόρι, όμως στο 32’ ο Χουάνπι νίκησε τον Χιλιανό γκολκίπερ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 43’, όμως ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Τόρες έδιωξε στη γραμμή το σουτ το Μέσι.


Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να σκοράρει στο φινάλε του πρώτου μέρους, όμως στο 52’ έδωσε νέο προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα. Ο Σουάρες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μέσι με γυριστό στη μικρή περιοχή «έγραψε» το 2-1.


Η Μάλαγα δεν πτοήθηκε και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας μεγάλη στιγμή στο 73’, με τον Μπράβο να σταματά τους Καμάτσο και Τσοπ. Το 2-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και η Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε 24 ματς χωρίς ήττα (28 είναι το ρεκόρ από την εποχή του Πεπ Γκουαρδιόλα).


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου