Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τέλος ο Βεργέτης από τον πάγκο του Αστέρα

Τέλος ο Βεργέτης από τον πάγκο του Αστέρα

Τέλος ο Βεργέτης από τον πάγκο του Αστέρα


Παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Στάικος Βεργέτης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος πάντως θα μείνει στον σύλλογο, αναλαμβάνοντας άλλο πόστο!


Μια ημέρα μετά τη βαριά ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, η διοίκηση του Αστέρα αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Στάικο Βεργέτη! Ο 40χρονος τεχνικός είχε αναλάβει τους Αρκάδες τον Σεπτέμβριο του 2013 και ήταν ο μακροβιότερος προπονητής σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.


Ο Έλληνας τεχνικός, αποτελεί τον πρώτο προπονητή στην ιστορία του αρκαδικού συλλόγου που οδήγησε την ομάδα σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συγκεκριμένα στου Γιουρόπα Λιγκ τις σεζόν 2014-15 και 2015-16.


Ο 40χρονος αφήνει τον Αστέρα στην 5η θέση του πρωταθλήματος, όμως δεν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, αφού στην ανακοίνωση τονίζεται ότι θα δραστηριοποιηθεί από άλλο πόστο, το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.


Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Στάικο Βεργέτη, ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο κύριος Βεργέτης θα παραμείνει στον ΑΣΤΕΡΑ και θα δραστηριοποιηθεί από άλλο πόστο, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί.


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου