Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Νέα αναβολή στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος

Νέα αναβολή στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος

Νέα αναβολή στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος


Ούτε τώρα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο. Η έντονη χιονόπτωση στη Λιβαδειά κάλυψε τον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής Δελφάκης έκρινε ότι δεν είναι εφικτό να διεξαχθεί το ματς.


Στις 3 Ιανουαρίου ο δυνατός αέρας και η βροχόπτωση στη Λιβαδειά οδήγησαν το ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο σε αναβολή. Η Σούπερ Λίγκα το όρισε το ματς για την Τετάρτη (20/1), όμως η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε νέα αναβολή.


Αυτή τη φορά λόγος ήταν η έντονη χιονόπτωση που σκέπασε με χιόνι το γήπεδο της Λιβαδειάς. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ιωάννης Δελφάκης, επιθεώρησε μαζί με τους βοηθούς το γήπεδο και έκρινε ότι δεν είναι εφικτό να διεξαχθεί το ματς.


Δειτε φωτογραφίες:


Νέα αναβολή στο Λεβαδειακός-ΑτρόμητοςΝέα αναβολή στο Λεβαδειακός-ΑτρόμητοςΝέα αναβολή στο Λεβαδειακός-ΑτρόμητοςΝέα αναβολή στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου