Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τσέλσι έριξε την Άρσεναλ στην 3η θέση!

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τσέλσι έριξε την Άρσεναλ στην 3η θέση!

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τσέλσι έριξε την Άρσεναλ στην 3η θέση!


Με τον Ντιέγκο Κόστα να κερδίζει την αποβολή του Μερτεσάκερ στο 18’ και να σκοράρει στο 23’, η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» και έριξε τους «κανονιέρηδες» στην 3η θέση της βαθμολογίας.


Η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου, καθώς επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ στο «Έμιρειτς», κάνοντας το 2×2 απέναντι στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.


Στο παιχνίδι του «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Ντιέγκο Κόστα κέρδισε την αποβολή του Γκάμπριελ και αυτή τη φορά ανάγκασε τον Μέρτεσάκερ να πάει στα ντουζ νωρίτερα από τους υπόλοιπους! Οι «μπλε» μπήκαν ορεξάτα στο ματς, είχαν μεγάλη στιγμή στο 14’ με σουτ του Γουίλιαν και τέσσερα λεπτά μετά έγινε η φάση που έγραψε την ιστορία του ντέρμπι…


Μετά από κάθετη πάσα του Βραζιλιάνου, ο Ντιέγκο Κόστα ανατράπηκε από τον Μέρτεσάκερ και ο Κλάτεμπεργκ απέβαλε τον Γερμανό με κόκκινη κάρτα, μιας και ο φορ της Τσέλσι έβγαινε σε τετ-α-τετ με τον Τσεχ.


Ο Βενγκέρ «θυσίασε» τον Ζιρού για να βάλει αμυντικό (Γκάμπριελ), όμως η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα, ανοίγοντας το σκορ στο 23’. Μετά από σέντρα του Ιβάνοβιτς, ο Ντιέγκο Κόστα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «παγώνοντας» το «Έμιρειτς».


περισσότερα σε λίγο


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου